Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szkolne Trampy heroes11
Normal Tactiek 442
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 0
poor Schieten tragic
poor Passen tragic
hopeless Verdedigen tragic


11e minuut.
Niemierka is nu in balbezit. Malego rent richting de bal. Niemierka onderschept slim de pass. Berensztajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztajn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pałasz rent richting de bal. Pałasz passt de bal met de wreef. Berensztajn rent richting de bal. Berensztajn draait met de bal, schiet en ... Wąsowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szkolne Trampy - heroes11 1:0

21e minuut.
Daar is Nyquist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyquist probeert naar een medespeler te passen. Kakuja is nu in balbezit. Berensztajn verovert de bal door een tackle van achteren. Berensztajn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pałasz is nu in balbezit. Pałasz passt de bal met de wreef. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztajn is nu in balbezit. Berensztajn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Niemierka is nu in balbezit. Niemierka geeft de bal voor. Daar is Kakuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berensztajn verovert de bal door een tackle van achteren. Berensztajn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Lerond controleert de bal met de borst. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski geeft de bal voor. Berensztajn rent richting de bal. Berensztajn draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Pazdan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pałasz de bal. Pałasz schiet op doel. Wąsowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szkolne Trampy 35%, heroes11 65%.
Szkolne Trampy - heroes11 1:0

54e minuut.
Pazdan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bronkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żygowski rent richting de bal. Żygowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka probeert naar een medespeler te passen. Pazdan rent richting de bal. Berensztajn verovert de bal door een tackle van achteren. Berensztajn haalt uit met een fantastische trap. Wąsowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Malego onderschept slim de pass. Berensztajn verovert de bal door een tackle van achteren. Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztajn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wojnicki speelt de bal door. Berensztajn rent richting de bal. Przyziółkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Przyziółkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szkolne Trampy 32%, heroes11 68%.
Szkolne Trampy - heroes11 1:0