Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcorowe Vitaminki FC Lokomotiv Raduń Wałcz
442 Tactiek allin
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Herbski is nu in balbezit. Ayman met een sublieme pass. Wierusz heeft problemen om de bal te vangen. Rosal is nu in balbezit. Rosal draait met de bal, schiet en ... Aleluia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Szamotulski met een sublieme pass. Korczewski rent richting de bal. Querzola begaat een overtreding. Querzola krijgt een gele kaart. Korczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabillo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Cisowski komt het veld opgelopen. Jokiniemi komt het veld opgelopen. Novarese komt het veld opgelopen. Čolić komt het veld opgelopen. Kamil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 53%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hardcorowe Vitaminki - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 0:0

46e minuut.
Daar is Novarese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novarese kopt de bal weg. Daar is Bita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Novarese onderschept slim de pass. Novarese passt de bal zonder na te denken. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski schiet op doel. Querzola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Korczewski onderschept slim de pass. Korczewski speelt de bal door. Čolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čolić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 0:1

67e minuut.
Novarese speelt de bal door. Daar is Korczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trippodi begaat een overtreding. Trippodi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Torrealba met een snelle inworp. Novarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Novarese speelt de bal door. Čolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolić schiet op doel. Gordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Torrealba onderschept slim de pass. Torrealba passt de bal met de wreef. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski schiet op doel. Gordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 72%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 28%.
Hardcorowe Vitaminki - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 0:2