Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malešice FK Rossoneri FC
nowa3 Tactiek 433
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara passt de bal met de wreef. Jakubek rent richting de bal. Jakubek draait met de bal, schiet en ... Brozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Rossoneri FC 1:0

9e minuut.
Niedźwiedzki is nu in balbezit. Zborowski onderschept slim de pass. Zborowski met een sublieme pass. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niedźwiedzki de bal. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Koziara is nu in balbezit. Koziara speelt de bal door. Kohut rent richting de bal. Jakubek onderschept slim de pass. Jakubek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zborowski passt de bal met de wreef. Nos rent richting de bal. Nos passt de bal in één keer door. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jakubek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mućko is nu in balbezit. Jakubek met een sublieme pass. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bruzda geeft een lange en hoge pass. Daar is Jakubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek onderschept slim de pass. Jakubek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koziara probeert de bal met de borst te controleren. Koziara passt de bal in één keer door. Jakubek rent richting de bal. Jakubek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Turecki rent richting de bal. Koziara verovert de bal door een tackle van achteren. Koziara probeert naar een medespeler te passen. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek haalt uit met een fantastische trap. Brozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 45%, Rossoneri FC 55%.
Malešice FK - Rossoneri FC 1:0

52e minuut.
Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Jakubek rent richting de bal. Jakubek draait met de bal, schiet en ... Brozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Rossoneri FC 2:0

54e minuut.
Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kohut de bal. Koziara rent richting de bal. Koziara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Doeltrap. Bućko komt het veld opgelopen. Cypryjak komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Cypryjak passt de bal zonder na te denken. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski geeft een lange en hoge pass. Bućko controleert de bal met de borst. Bućko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zborowski onderschept slim de pass. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Mućko met een sublieme pass. Bućko is nu in balbezit. Bućko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko met een sublieme pass. Daar is Koziara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koziara schiet op doel. Gardynik probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mućko met de inworp. Bućko is nu in balbezit. Bućko schiet op doel. Gardynik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Rossoneri FC 3:0

81e minuut.
Cypryjak passt de bal met de wreef. Koziara rent richting de bal. Koziara passt de bal met de wreef. Bućko rent richting de bal. Bućko schiet op doel. Brozowski bokst de bal weg.

83e minuut.
Jezierski geeft een lange en hoge pass. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Kłosowski heeft problemen om de bal te vangen. Bućko rent richting de bal. Bućko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara rent richting de bal. Koziara passt de bal zonder na te denken. Bućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 26%, Rossoneri FC 74%.
Malešice FK - Rossoneri FC 3:0