Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0066
  • Stadion: Leśna Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6238
Reduta Bisztynek FC Zdrada Kłodzko
ania Tactiek próbna
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 38.4
formidable Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen average


7e minuut.
Tautschnig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vestad rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vestad zal de hoekschop nemen. Günel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Leja probeert de bal aan de voet te houden. Bunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea onderschept slim de pass. Brocea haalt uit met een fantastische trap. Lenczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - FC Zdrada Kłodzko 1:0

16e minuut.
Jónás speelt de bal door. Kurdubski rent richting de bal. Belodedici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belodedici krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rəfiyev geeft de bal voor. Brocea kopt de bal weg. Żymirski heeft problemen om de bal te vangen. Leja rent richting de bal. Leja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - FC Zdrada Kłodzko 2:0

27e minuut.
Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinowski onderschept slim de pass. Kalinowski probeert naar een medespeler te passen. Rəfiyev is nu in balbezit. Rəfiyev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kalinowski passt de bal zonder na te denken. Rørbæk rent richting de bal. Rørbæk met een sublieme pass. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Rəfiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəfiyev passt de bal met de wreef. Bunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea verovert de bal door een tackle van achteren. Brocea schiet op doel. Lenczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Rəfiyev passt de bal in één keer door. Belodedici speelt de bal door. Rørbæk met een sublieme pass. Leja rent richting de bal. Leja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ogórek rent richting de bal. Durka verovert de bal door een tackle van achteren. Durka speelt de bal door. Rəfiyev is nu in balbezit. Rəfiyev probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Rørbæk probeert naar een medespeler te passen. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunchev speelt de bal door. Brocea is nu in balbezit. Brocea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - FC Zdrada Kłodzko 3:0

42e minuut.
Brocea passt de bal zonder na te denken. Rəfiyev is nu in balbezit. Rəfiyev met een sublieme pass. Brocea is nu in balbezit. Brocea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 33%, FC Zdrada Kłodzko 67%.
Reduta Bisztynek - FC Zdrada Kłodzko 3:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mussi komt het veld opgelopen. Silva komt het veld opgelopen. Święciński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rørbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rørbæk passt de bal in één keer door. Brocea rent richting de bal. Brocea schiet op doel. Lenczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - FC Zdrada Kłodzko 4:0

67e minuut.
Święciński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka passt de bal met de wreef. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Belodedici met een sublieme pass. Brocea rent richting de bal. Brocea met een sublieme pass. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Durka heeft problemen om de bal te vangen. Durka probeert naar een medespeler te passen. Brocea is nu in balbezit. Brocea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - FC Zdrada Kłodzko 5:0

86e minuut.
Brachmański verovert de bal door een tackle van achteren. Brachmański probeert naar een medespeler te passen. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka geeft de bal voor. Leja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - FC Zdrada Kłodzko 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 30%, FC Zdrada Kłodzko 70%.
Reduta Bisztynek - FC Zdrada Kłodzko 6:0