Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0068
  • Stadion: MLM Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2813
MLM Tornado Jadów
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodziński onderschept slim de pass. Kotwas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotwas krijgt een gele kaart. Brodziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopaniecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - Tornado Jadów 1:0

19e minuut.
Sitarz verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarz geeft de bal voor. Inworp. Pieńkosz met een snelle inworp. Miś speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wałkarz trapt de bal weg van het doel. Stoltmann kopt de bal weg. Daar is Grzybczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szopeński probeert naar een medespeler te passen. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza met een sublieme pass. Grzybczyk rent richting de bal. Grzybczyk draait met de bal, schiet en ... Zabokrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Jakubek heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki is nu in balbezit. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perzak de bal onder controle te krijgen. Wałkarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bedra geeft een lange en hoge pass. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Copik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLM 54%, Tornado Jadów 46%.
MLM - Tornado Jadów 1:0

55e minuut.
Hubski geeft de bal voor. Inworp. Stoltmann met een snelle inworp. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś geeft een lange en hoge pass. Wiktorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzybczyk is nu in balbezit. Grzybczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLM 47%, Tornado Jadów 53%.
MLM - Tornado Jadów 1:0