Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze KS Piwniczna
normalna Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 24.1
excellent Schieten adequate
good Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Perliński onderschept slim de pass. Perliński probeert naar een medespeler te passen. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 1:0

5e minuut.
Załęski met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski passt de bal zonder na te denken. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 2:0

7e minuut.
Załęski probeert naar een medespeler te passen. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ passt de bal zonder na te denken. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 3:0

10e minuut.
Chętny probeert de bal aan de voet te houden. Załęski is nu in balbezit. Załęski met een sublieme pass. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 4:0

12e minuut.
Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Curuś de bal onder controle te krijgen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chętny heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 5:0

14e minuut.
Niewierowski geeft de bal voor. Wadyl probeert de bal aan de voet te houden. Perliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaworski de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Stemporowski trapt de bal weg. Załęski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaworski de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Załęski met een sublieme pass. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski geeft een hoge lob. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Trywiański onderschept slim de pass. Trywiański probeert naar een medespeler te passen. Chętny rent richting de bal. Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski geeft de bal voor. Stemporowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa passt de bal in één keer door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 6:0

23e minuut.
Wadyl kopt de bal weg. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski met een sublieme pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Perliński passt de bal in één keer door. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski geeft de bal voor. Szaluniarz probeert de bal met de borst te controleren. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Perliński probeert naar een medespeler te passen. Condruţ rent richting de bal. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trywiański is nu in balbezit. Jaworski onderschept slim de pass. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Stemporowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 7:0

38e minuut.
Perliński geeft de bal voor. Jaworski springt en kopt de bal. Trywiański probeert de bal met de borst te controleren. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Perliński heeft problemen om de bal te vangen. Perliński geeft een hoge lob. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Stemporowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 19%, KS Piwniczna 81%.
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 8:0

47e minuut.
Wadyl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niewierowski met de inworp. Załęski rent richting de bal. Załęski geeft de bal voor. Stemporowski bokst de bal weg. Stemporowski speelt de bal door. Perliński speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ... Stemporowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Krebs heeft problemen om de bal te vangen. Krebs probeert naar een medespeler te passen. Jaworski speelt de bal door. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ schiet op doel. Stemporowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 9:0

51e minuut.
Szaluniarz geeft een hoge lob. Inworp. Kapsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perliński geeft de bal voor. Jaworski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 10:0

55e minuut.
Załęski probeert naar een medespeler te passen. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski probeert naar een medespeler te passen. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaworski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 11:0

56e minuut.
Musiałowski komt het veld opgelopen. Dymacz komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kaktus schiet op doel. Stemporowski met een sublieme pass. Załęski kopt de bal weg. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stemporowski met een harde bal richting middenveld. Musiałowski kopt de bal weg. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Dymacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaktus rent richting de bal. Dymacz is nu in balbezit. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 12:0

67e minuut.
Kapsa geeft een hoge lob. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus passt de bal zonder na te denken. Dymacz heeft problemen om de bal te vangen. Dymacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kapsa de bal. Kapsa geeft de bal voor. Musiałowski rent richting de bal. Musiałowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kapsa kopt de bal weg. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kaktus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kaktus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Niewierowski probeert naar een medespeler te passen. Dymacz rent richting de bal. Dymacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa passt de bal met de wreef. Dymacz rent richting de bal. Dymacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 13:0

78e minuut.
Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski passt de bal met de wreef. Kapsa geeft een hoge lob. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Załęski passt de bal in één keer door. Musiałowski heeft problemen om de bal te vangen. Musiałowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dymacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 14:0

81e minuut.
Chętny is nu in balbezit. Załęski verovert de bal door een tackle van achteren. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Dymacz heeft problemen om de bal te vangen. Dymacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Szaluniarz rent richting de bal. Kapsa onderschept slim de pass. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 15:0

84e minuut.
Kapsa speelt de bal door. Musiałowski is nu in balbezit. Musiałowski passt de bal met de wreef. Daar is Dymacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Załęski rent richting de bal. Załęski passt de bal in één keer door. Dymacz heeft problemen om de bal te vangen. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 16:0

88e minuut.
Inworp. Badowski met een snelle inworp. Kapsa geeft de bal voor. Dymacz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 15%, KS Piwniczna 85%.
Południowi Kolarze - KS Piwniczna 16:0