Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilczki Luboń Południowi Kolarze
Normal Tactiek normalna
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten very good
poor Passen solid
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Kapsa passt de bal met de wreef. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ passt de bal in één keer door. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kapsa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cacka komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Urbański bereikt de bal nog maar net als eerste. Box probeert naar een medespeler te passen. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Niewierowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Cacka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabenda rent richting de bal. Cacka onderschept slim de pass. Cacka geeft een hoge lob. Filipczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaworski krijgt zijn hoofd ertegen. Soczyński kopt de bal weg. Urbański controleert de bal met de borst. Załęski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Krebs onderschept slim de pass. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński geeft een hoge lob. Jaworski springt en kopt de bal. Filipczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:1

21e minuut.
Siwek is nu in balbezit. Siwek geeft een lange en hoge pass. Majdzik kopt de bal weg. Cacka heeft problemen om de bal te vangen. Cacka geeft een lange en hoge pass. Filipczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Para probeert de bal aan de voet te houden. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Niewierowski probeert naar een medespeler te passen. Cacka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaworski de bal. Jaworski passt de bal in één keer door. Condruţ is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Oleksy probeert de bal aan de voet te houden. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński speelt de bal door. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:2

32e minuut.
Krebs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaworski de bal. Jaworski passt de bal in één keer door. Condruţ rent richting de bal. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Filipczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:3

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filipczak trapt de bal weg van het doel. Cacka kopt de bal weg. Klungelig pakt Condruţ de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Filipczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cacka rent richting de bal. Cacka passt de bal zonder na te denken. Perliński speelt de bal door. Załęski geeft de bal voor. Jaworski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Miciun rent richting de bal. Miciun geeft de bal voor. Klungelig pakt Condruţ de bal. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Różycki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:4

42e minuut.
Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Załęski rent richting de bal. Załęski passt de bal zonder na te denken. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilczki Luboń 81%, Południowi Kolarze 19%.
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:4

50e minuut.
Badowski kopt de bal weg. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski speelt de bal door. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Miciun rent richting de bal. Załęski verovert de bal door een tackle van achteren. Załęski geeft een lange en hoge pass. Jaworski controleert de bal met de borst. Jaworski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Dymacz komt het veld opgelopen. Musiałowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Condruţ geeft de bal voor. Inworp. Siwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oleksy geeft een lange en hoge pass. Pokrzywa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Świątczak heeft problemen om de bal te vangen. Box rent richting de bal. Box geeft een hoge lob. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski probeert naar een medespeler te passen. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz onderschept slim de pass. Dymacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Różycki de bal onder controle te krijgen. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Załęski rent richting de bal. Załęski passt de bal zonder na te denken. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Filipczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:5

71e minuut.
Cacka met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski passt de bal zonder na te denken. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filipczak met een harde bal richting middenveld. Musiałowski geeft een hoge lob. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Załęski probeert de bal met de borst te controleren. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Condruţ heeft problemen om de bal te vangen. Miciun is nu in balbezit. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel. Soczyński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Niewierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Załęski is nu in balbezit. Załęski geeft de bal voor. Condruţ rent richting de bal. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:6

81e minuut.
Siwek geeft de bal voor. Inworp. Cacka met een snelle inworp. Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Niewierowski geeft een hoge lob. Doeltrap. Różycki trapt de bal weg. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Niewierowski neemt de hoekschop. Oleksy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Musiałowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Condruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ met een sublieme pass. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz haalt uit met een fantastische trap. Filipczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:7

89e minuut.
Majdzik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Świątczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilczki Luboń 85%, Południowi Kolarze 15%.
Wilczki Luboń - Południowi Kolarze 0:7