Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apolonia KS Ninja Turtles
433 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Inworp. Boruciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawlaczyk speelt de bal door. Minár is nu in balbezit. Minár draait met de bal, schiet en ... Wieczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Mangiagalli geeft de bal voor. Regueiro kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski probeert de bal met de borst te controleren. Regueiro rent richting de bal. Regueiro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:1

17e minuut.
Surma met een sublieme pass. Frelek rent richting de bal. Surma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surma krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mangiagalli passt de bal zonder na te denken. Regueiro is nu in balbezit. Minár is nu in balbezit. Minár haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:2

20e minuut.
Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Mangiagalli speelt de bal door. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár rent richting de bal. Minár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:3

21e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Škrobák met een sublieme pass. Mangiagalli met een sublieme pass. Klungelig pakt Minár de bal. Minár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aguado onderschept slim de pass. Aguado speelt de bal door. B. Tóth probeert naar een medespeler te passen. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:4

31e minuut.
Bumbescu geeft een hoge lob. Daar is Fiutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
B. Tóth speelt de bal door. Minár is nu in balbezit. Fiutka is nu in balbezit. Minár onderschept slim de pass. Minár haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Grubba speelt de bal door. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár passt de bal zonder na te denken. Regueiro rent richting de bal. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apolonia KS 75%, Ninja Turtles 25%.
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:5

51e minuut.
Boruciński geeft een hoge lob. Inworp. Surma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Regueiro de bal. Regueiro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wieczorek met een harde bal richting middenveld. Bumbescu kopt de bal weg. Fiutka heeft problemen om de bal te vangen. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:6

53e minuut.
Fiutka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. B. Tóth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Pawlaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziki probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu met een sublieme pass. Daar is Regueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bumbescu kopt de bal weg. Minár rent richting de bal. Minár passt de bal zonder na te denken. Regueiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boruciński probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu passt de bal zonder na te denken. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wieczorek speelt de bal door. Klungelig pakt Aguado de bal. Aguado kopt de bal weg. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro draait met de bal, schiet en ... Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daar is Regueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziki rent richting de bal. Mangiagalli met een sublieme pass. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. B. Tóth met de inworp. Bumbescu speelt de bal door. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:7

72e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Mangiagalli rent richting de bal. Mangiagalli passt de bal met de wreef. Minár rent richting de bal. Minár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mangiagalli controleert de bal met de borst. Mangiagalli probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Regueiro heeft problemen om de bal te vangen. Mangiagalli rent richting de bal. Mangiagalli passt de bal met de wreef. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fiutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wieczorek probeert naar een medespeler te passen. Škrobák rent richting de bal. Škrobák passt de bal met de wreef. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbescu geeft een hoge lob. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Grubba geeft de bal voor. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski geeft een hoge lob. Minár is nu in balbezit. Minár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:8

88e minuut.
Kopa-Ostrowski speelt de bal door. B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth passt de bal met de wreef. Mangiagalli is nu in balbezit. Mangiagalli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apolonia KS 91%, Ninja Turtles 9%.
Apolonia KS - Ninja Turtles 0:9