Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnaci FC Paszczyniak
korekta_V Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


13e minuut.
Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk geeft een hoge lob. Halasz kopt de bal weg. Deberny is nu in balbezit. Deberny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Wierszewski geeft de bal voor. Creangă geeft de bal voor. Halasz is nu in balbezit. Halasz speelt de bal door. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Deberny rent richting de bal. Deberny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 1:0

31e minuut.
Deberny kopt de bal weg. Daar is Kościński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościński passt de bal zonder na te denken. Halasz is nu in balbezit. Halasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Deberny kopt de bal weg. Wierszewski rent richting de bal. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk geeft een hoge lob. Deberny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Łęgowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sznaucner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Michalczyk de bal. Michalczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny haalt uit met een fantastische trap. Bochenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Halasz heeft problemen om de bal te vangen. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 2:0

44e minuut.
Grymel rent richting de bal. Grymel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szałucha de bal. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki geeft de bal voor. Bochenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kotewecki kopt de bal weg. Deberny rent richting de bal. Telejko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deberny raakt geblesseerd tijdens het duel. Halasz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnaci 38%, FC Paszczyniak 62%.
Magnaci - FC Paszczyniak 2:0

47e minuut.
Doeltrap. Bochenek trapt de bal weg. Michalczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Deberny de bal. Deberny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznaucner rent richting de bal. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk geeft een hoge lob. Deberny kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Szluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deberny rent richting de bal. Deberny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 3:0

61e minuut.
Kotewecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk met een sublieme pass. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk passt de bal zonder na te denken. Deberny rent richting de bal. Deberny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnaci - FC Paszczyniak 4:0

67e minuut.
Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk passt de bal in één keer door. Telejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz onderschept slim de pass. Halasz passt de bal in één keer door. Bochenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk passt de bal met de wreef. Deberny rent richting de bal. Deberny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szluga de bal onder controle te krijgen. Bochenek bokst de bal weg. Bochenek speelt de bal door. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Deberny is nu in balbezit. Deberny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnaci 27%, FC Paszczyniak 73%.
Magnaci - FC Paszczyniak 4:0