Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Piwniczna MRKS Włókniarz Pabianice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Kurdek met een sublieme pass. Libiszewski probeert naar een medespeler te passen. Bartczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Fras rent richting de bal. Fras passt de bal in één keer door. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Draba bokst de bal weg.

9e minuut.
Curuś is nu in balbezit. Libiszewski onderschept slim de pass. Libiszewski passt de bal met de wreef. Zajdel rent richting de bal. Zajdel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka rent richting de bal. Kosynier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czwonka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Curuś neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek onderschept slim de pass. Kurdek speelt de bal door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Kurdek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chudzikowski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kulawik probeert naar een medespeler te passen. Antoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniak passt de bal zonder na te denken. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Czwonka rent richting de bal. Czwonka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Górek de bal. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Curuś probeert naar een medespeler te passen. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny maakt een afschuwelijke overtreding. Chętny krijgt een gele kaart. Zajdel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zajdel kan niet meer verder spelen. Starzec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piwniczna 42%, MRKS Włókniarz Pabianice 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Piwniczna - MRKS Włókniarz Pabianice 0:0

56e minuut.
Stemporowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Czwonka is nu in balbezit. Libiszewski onderschept slim de pass. Libiszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Chętny probeert naar een medespeler te passen. Bartczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Antoniak rent richting de bal. Antoniak geeft een hoge lob. Starzec rent richting de bal. Starzec schiet op doel. Stemporowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Piwniczna - MRKS Włókniarz Pabianice 0:1

71e minuut.
Daar is Libiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizusowicz met de inworp. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Kulawik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szpręglewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Piwniczna 44%, MRKS Włókniarz Pabianice 56%.
KS Piwniczna - MRKS Włókniarz Pabianice 0:1