Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zbrukane Źródło Fc Pasiaki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Iwaszko de bal onder controle te krijgen. Przybułek rent richting de bal. Przybułek met een sublieme pass. Niżnik rent richting de bal. Niżnik draait met de bal, schiet en ... Fudała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sławoj verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoj speelt de bal door. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - Fc Pasiaki 0:1

26e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Przybułek is nu in balbezit. Przybułek passt de bal zonder na te denken. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Niżnik is nu in balbezit. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niżnik krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski met een sublieme pass. Miodziek heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko is nu in balbezit. Iwaszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrukane Źródło 55%, Fc Pasiaki 45%.
Zbrukane Źródło - Fc Pasiaki 0:1

46e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch onderschept slim de pass. Szczęch met een sublieme pass. Klungelig pakt Miodziek de bal. Miodziek verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Olszewski is nu in balbezit. Rózgiewicz onderschept slim de pass. Rózgiewicz passt de bal met de wreef. Niżnik rent richting de bal. Niżnik draait met de bal, schiet en ... Fudała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - Fc Pasiaki 0:2

85e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch rent richting de bal. Miodziek rent richting de bal. Szczęch verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - Fc Pasiaki 1:2

88e minuut.
Rózgiewicz is nu in balbezit. Rózgiewicz passt de bal met de wreef. Miodziek heeft problemen om de bal te vangen. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrukane Źródło 45%, Fc Pasiaki 55%.
Zbrukane Źródło - Fc Pasiaki 1:2