Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bidulki zbanowani
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Linka onderschept slim de pass. Sobierajski onderschept slim de pass. Bączek rent richting de bal. Sobierajski onderschept slim de pass. Sobierajski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bączek is nu in balbezit. Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski passt de bal met de wreef. Daar is Trochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gajewski is nu in balbezit. Gajewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Trochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobierajski rent richting de bal. Sobierajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gadomski verovert de bal door een tackle van achteren. Gadomski probeert naar een medespeler te passen. Kryszak speelt de bal door. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nawrot kopt de bal weg. Słoniak controleert de bal met de borst. Kryszak begaat een overtreding. Kryszak krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski speelt de bal door. Linka rent richting de bal. Trochim onderschept slim de pass. Trochim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bidulki 37%, zbanowani 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bidulki - zbanowani 0:0

50e minuut.
Swawola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski passt de bal in één keer door. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muszarski bokst de bal weg.

73e minuut.
Gadomski passt de bal met de wreef. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski met een sublieme pass. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bidulki - zbanowani 1:0

86e minuut.
Pyskaty passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swawola met een snelle inworp. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bidulki 33%, zbanowani 67%.
Bidulki - zbanowani 1:0