Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Ignalino Stroszek Elita
Defence Tactiek Elita
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Muńoz kopt de bal weg. Costea rent richting de bal. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Stroszek Elita 0:1

6e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Hodge geeft de bal voor. Cikán kopt de bal weg. Wojdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Muńoz met een sublieme pass. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea maakt een afschuwelijke overtreding. Costea krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cikán rent richting de bal. Cikán geeft een lange en hoge pass. Prędota probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Cimpl bokst de bal weg. Paal!

30e minuut.
Claros is nu in balbezit. Claros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tsaprazis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodge geeft een lange en hoge pass. Zlatev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Ignalino - Stroszek Elita 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ignalino 63%, Stroszek Elita 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Ignalino - Stroszek Elita 1:1

46e minuut.
Huras komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kiełnia met de inworp. Gorszkow is nu in balbezit. Budnicki onderschept slim de pass. Budnicki geeft de bal voor. Huras maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Stroszek Elita 1:2

53e minuut.
Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal in één keer door. Huras rent richting de bal. Huras schiet op doel. Cimpl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Stroszek Elita 1:3

65e minuut.
Inworp. Rybar komt het veld opgelopen. Tandecki komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sevgin geeft een hoge lob. Huras heeft problemen om de bal te vangen. Zlatović rent richting de bal. Huras verovert de bal door een tackle van achteren. Huras haalt uit met een fantastische trap. Cimpl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michelli is nu in balbezit. Rybar onderschept slim de pass. Costea is nu in balbezit. Rybar verovert de bal door een tackle van achteren. Rybar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Muńoz passt de bal met de wreef. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki passt de bal zonder na te denken. Rybar rent richting de bal. Rybar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ignalino 50%, Stroszek Elita 50%.
Sporting Ignalino - Stroszek Elita 1:3