Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0072
  • Stadion: DRT FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1153
DRT FC Lwo Sqad
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Warczachowski trapt de bal weg. Felczak kopt de bal weg. Piątek controleert de bal met de borst. Szkutnik is nu in balbezit. Szkutnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczak passt de bal in één keer door. Biczak rent richting de bal. Biczak draait met de bal, schiet en ... Piosik probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Stolec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chmieliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bartosiewicz kopt de bal weg. Daar is Biczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojski is nu in balbezit. Wojski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRT FC - Lwo Sqad 1:0

18e minuut.
Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz geeft een lange en hoge pass. Broś probeert de bal aan de voet te houden. Biczak is nu in balbezit. Biczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DRT FC - Lwo Sqad 2:0

27e minuut.
Broś speelt de bal door. Gumiński heeft problemen om de bal te vangen. Gumiński geeft een lange en hoge pass. Biczak is nu in balbezit. Biczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Marzec geeft de bal voor. Bartosiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Marzec met een sublieme pass. Szkutnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik draait met de bal, schiet en ... Warczachowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DRT FC - Lwo Sqad 2:1

33e minuut.
Wojski speelt de bal door. Daar is Biczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto onderschept slim de pass. Błoto schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Kościuk passt de bal met de wreef. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piosik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRT FC - Lwo Sqad 3:1

38e minuut.
Felczak is nu in balbezit. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz geeft een lange en hoge pass. Biczak is nu in balbezit. Biczak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczak speelt de bal door. Szkutnik is nu in balbezit. Szkutnik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piątek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRT FC 50%, Lwo Sqad 50%.
DRT FC - Lwo Sqad 3:1

51e minuut.
Kościuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Piosik de bal. Biczak rent richting de bal. Biczak haalt uit met een fantastische trap. Stolec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Marzec kopt de bal weg. Szkutnik is nu in balbezit. Szkutnik geeft een hoge lob. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Błoto is nu in balbezit. Błoto passt de bal in één keer door. Szkutnik is nu in balbezit. Szkutnik haalt uit met een fantastische trap. Warczachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gumiński onderschept slim de pass. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marzec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broś met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. Warczachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Szkutnik rent richting de bal. Paal! Szkutnik rent richting de bal. Szkutnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRT FC - Lwo Sqad 3:2

89e minuut.
Bystranowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rucki is nu in balbezit. Rucki geeft een lange en hoge pass. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRT FC 58%, Lwo Sqad 42%.
DRT FC - Lwo Sqad 3:2