Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0072
  • Stadion: TeHaCe Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2729
TeHaCe W1sła Kr4ków
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28 gemiddelde waardering 20
good Schieten average
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Mazowiecki met een harde bal richting middenveld. Maternia kopt de bal weg. Daar is Leszaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobiński rent richting de bal. Bobiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maternia met een sublieme pass. Klungelig pakt Eidery de bal. Brzuchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery verovert de bal door een tackle van achteren. Eidery geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - W1sła Kr4ków 1:0

12e minuut.
Dziuba rent richting de bal. Bobiński onderschept slim de pass. Bobiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eidery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eidery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - W1sła Kr4ków 2:0

14e minuut.
Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga met een sublieme pass. Maternia speelt de bal door. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Eidery met een sublieme pass. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. Doliński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Eidery is nu in balbezit. Eidery probeert naar een medespeler te passen. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński onderschept slim de pass. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Orczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Orczyk schiet op doel. Jonowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Jonowski met een harde bal richting middenveld. Eidery rent richting de bal. Eidery schiet op doel. Doliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - W1sła Kr4ków 3:0

30e minuut.
Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maternia raakt geblesseerd tijdens het duel. Danielewicz met een sublieme pass. Maternia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eidery kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Naporowski speelt de bal door. Orczyk is nu in balbezit. Janiec is nu in balbezit. Orczyk rent richting de bal. Orczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nagi met een snelle inworp. Orczyk is nu in balbezit. Lizik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Orczyk neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - W1sła Kr4ków 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe 36%, W1sła Kr4ków 64%.
TeHaCe - W1sła Kr4ków 3:1

59e minuut.
Sulich speelt de bal door. Ćwiacz geeft een lange en hoge pass. Leszaniuk kopt de bal weg. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe - W1sła Kr4ków 4:1

70e minuut.
Lizik onderschept slim de pass. Lizik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ćwiacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orczyk rent richting de bal. Orczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
van Hemert geeft de bal voor. Eidery rent richting de bal. Brzuchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery verovert de bal door een tackle van achteren. Eidery geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Eidery heeft problemen om de bal te vangen. Eidery probeert naar een medespeler te passen. Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński rent richting de bal. Bobiński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ćwiacz is nu in balbezit. Ćwiacz met een sublieme pass. Daar is Brzuchalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eidery is nu in balbezit. Eidery draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe 49%, W1sła Kr4ków 51%.
TeHaCe - W1sła Kr4ków 4:1