Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Strzelna Team Wisla Sandomierz II
Normal Tactiek proba 1
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Foriers passt de bal zonder na te denken. Kučera speelt de bal door. Śledź bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kučera geeft een hoge lob. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarek begaat een overtreding. Bresciani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kučera komt bij de bal en schiet. Wolik bokst de bal weg. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:1

14e minuut.
Ujazdowski rent richting de bal. Cinalli verovert de bal door een tackle van achteren. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cinalli passt de bal met de wreef. Owczarek rent richting de bal. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:2

24e minuut.
Foriers geeft een hoge lob. Bresciani rent richting de bal. Bresciani passt de bal in één keer door. Cinalli rent richting de bal. Cinalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kemenes speelt de bal door. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani passt de bal in één keer door. Cinalli rent richting de bal. Cinalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stankiewicz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cinalli zal de hoekschop nemen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kargul rent richting de bal. Kargul geeft een hoge lob. Bresciani kopt de bal weg. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Owczarek kopt de bal weg. Kemenes rent richting de bal. Kemenes geeft een lange en hoge pass. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Wolik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strzelna Team 79%, Wisla Sandomierz II 21%.
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:3

50e minuut.
Śledź geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madroño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemenes geeft een hoge lob. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers passt de bal met de wreef. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Wolik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:4

53e minuut.
Smochowicki is nu in balbezit. Kemenes onderschept slim de pass. Kemenes geeft een hoge lob. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kučera is nu in balbezit. Kučera met een sublieme pass. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Wolik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:5

64e minuut.
Inworp. Cinalli met een snelle inworp. Kargul is nu in balbezit. Cinalli is nu in balbezit. Cinalli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Foriers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Madroño de bal. Madroño geeft de bal voor. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cinalli is nu in balbezit. Foriers rent richting de bal. Foriers probeert naar een medespeler te passen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:6

71e minuut.
Kemenes met een sublieme pass. Madroño probeert de bal aan de voet te houden. Ujazdowski is nu in balbezit. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Wolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wolik met een sublieme pass. Klungelig pakt Kargul de bal. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers geeft een lange en hoge pass. Bresciani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Foriers is nu in balbezit. Foriers passt de bal zonder na te denken. Owczarek rent richting de bal. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Foriers speelt de bal door. Kemenes speelt de bal door. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Wolik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:7

83e minuut.
Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes passt de bal zonder na te denken. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Wolik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:8

84e minuut.
Daar is Ujazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śledź is nu in balbezit. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani schiet op doel. Wolik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:9

85e minuut.
Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek met een sublieme pass. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Wolik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Foriers passt de bal zonder na te denken. Kučera rent richting de bal. Kučera passt de bal met de wreef. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Wolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strzelna Team 77%, Wisla Sandomierz II 23%.
FC Strzelna Team - Wisla Sandomierz II 0:9