Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Impiccherranno FC Siemianowice Śląskie
impi Tactiek 541
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Domuś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinc rent richting de bal. Hinc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gwóźdź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Gwóźdź niet meer kan verder spelen. Paras komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Jakobczuk onderschept slim de pass. Jakobczuk speelt de bal door. Burchacki geeft de bal voor. Październik is nu in balbezit. Październik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - FC Siemianowice Śląskie 1:0

20e minuut.
Krzystek kopt de bal weg. Inworp. Muñoz Álvarez met een snelle inworp. Październik rent richting de bal. Październik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Burchacki met een sublieme pass. Leppikangas probeert naar een medespeler te passen. Krzystek rent richting de bal. Październik onderschept slim de pass. Październik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - FC Siemianowice Śląskie 2:0

31e minuut.
Mitran onderschept slim de pass. Gawryszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryszewski probeert naar een medespeler te passen. Październik is nu in balbezit. Październik haalt uit met een fantastische trap. Paras bokst de bal weg. Babicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hinc de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - FC Siemianowice Śląskie 3:0

35e minuut.
Leppikangas verovert de bal door een tackle van achteren. Leppikangas probeert naar een medespeler te passen. Babicki rent richting de bal. Leppikangas rent richting de bal. Leppikangas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impiccherranno 46%, FC Siemianowice Śląskie 54%.
Impiccherranno - FC Siemianowice Śląskie 3:0

46e minuut.
Wijas rent richting de bal. Wijas met een sublieme pass. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Hinc is nu in balbezit. Hinc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hinc geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Babicki de bal onder controle te krijgen. Jakobczuk rent richting de bal. Leppikangas verovert de bal door een tackle van achteren. Leppikangas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Domuś rent richting de bal. Hinc onderschept slim de pass. Hinc speelt de bal door. Leppikangas rent richting de bal. Leppikangas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Charzyński geeft de bal voor. Daar is Almansa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almansa geeft een lange en hoge pass. Hinc rent richting de bal. Hinc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Burchacki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Październik de bal onder controle te krijgen. Krzystek rent richting de bal. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Muñoz Álvarez onderschept slim de pass. Muñoz Álvarez speelt de bal door. Krzystek is nu in balbezit. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik draait met de bal, schiet en ... Paras bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzystek rent richting de bal. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Leppikangas passt de bal in één keer door. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Owsiany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owsiany geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Álvarez geeft een hoge lob. Babicki verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sulewski zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mitran kopt de bal weg. Leppikangas rent richting de bal. Leppikangas probeert naar een medespeler te passen. Październik rent richting de bal. Październik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impiccherranno 39%, FC Siemianowice Śląskie 61%.
Impiccherranno - FC Siemianowice Śląskie 3:0