Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0074
  • Stadion: Banned Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2790
Banned Zero Skilla FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Gościewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuroń met een snelle inworp. Materniak rent richting de bal. Materniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chrzanowski met een sublieme pass. Oglocki is nu in balbezit. Łożyński is nu in balbezit. Łożyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Borycki rent richting de bal. Borycki geeft een hoge lob. Wysocki rent richting de bal. Stachnik onderschept slim de pass. Stachnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski geeft een lange en hoge pass. Brokowski is nu in balbezit. Borko verovert de bal door een tackle van achteren. Borko schiet op doel. Szatkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - Zero Skilla FC 0:1

29e minuut.
Wysocki kopt de bal weg. Praśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopacz met een sublieme pass. Łożyński is nu in balbezit. Łożyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bąkowski is nu in balbezit. Materniak verovert de bal door een tackle van achteren. Oglocki is nu in balbezit. Materniak onderschept slim de pass. Materniak schiet op doel. Trocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banned 50%, Zero Skilla FC 50%.
Banned - Zero Skilla FC 0:1

58e minuut.
Grabkowski passt de bal met de wreef. Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwójak begaat een overtreding. Dwójak krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Brokowski geeft een lange en hoge pass. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Borycki rent richting de bal. Borycki draait met de bal, schiet en ... Szatkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - Zero Skilla FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banned 52%, Zero Skilla FC 48%.
Banned - Zero Skilla FC 0:2