Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Destroyers-tg LKS WYSZANÓW
4 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 16.2
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Wietecha rent richting de bal. Cywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha onderschept slim de pass. Wietecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - LKS WYSZANÓW 1:0

11e minuut.
Musio geeft de bal voor. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara verovert de bal door een tackle van achteren. Musio is nu in balbezit. Musio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Destroyers-tg - LKS WYSZANÓW 1:1

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Przystał de bal onder controle te krijgen. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha passt de bal zonder na te denken. Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromadzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - LKS WYSZANÓW 2:1

18e minuut.
Musio speelt de bal door. Gdeszyński is nu in balbezit. Szarawarski geeft een lange en hoge pass. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ługowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - LKS WYSZANÓW 3:1

23e minuut.
Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal met een sublieme pass. Wietecha rent richting de bal. Wietecha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal speelt de bal door. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Przystał rent richting de bal. Kubisztal onderschept slim de pass. Kubisztal met een sublieme pass. Wietecha rent richting de bal. Wietecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 43%, LKS WYSZANÓW 57%.
Destroyers-tg - LKS WYSZANÓW 3:1

49e minuut.
Gdeszyński rent richting de bal. Szarawarski onderschept slim de pass. Szarawarski met een sublieme pass. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kuczyński speelt de bal door. Kubisztal heeft problemen om de bal te vangen. Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kubisztal controleert de bal met de borst. Musio rent richting de bal. Kubisztal onderschept slim de pass. Kubisztal passt de bal met de wreef. Kuczyński geeft de bal voor. Ługowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikita heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - LKS WYSZANÓW 4:1

90e minuut.
Gdeszyński controleert de bal met de borst. Kubisztal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gdeszyński de bal. Wietecha rent richting de bal. Wietecha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - LKS WYSZANÓW 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 33%, LKS WYSZANÓW 67%.
Destroyers-tg - LKS WYSZANÓW 5:1