Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiolinki Fc Jaroszewice
Normal Tactiek nowa 5-3-2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 39.8
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gratkiewicz geeft een lange en hoge pass. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fillinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillinger verovert de bal door een tackle van achteren. Fillinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:1

9e minuut.
Zyguła is nu in balbezit. Zyguła probeert naar een medespeler te passen. Manuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Fillinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zyguła met een sublieme pass. Dworczak rent richting de bal. Met opzet legt Fillinger zijn tegenspeler op de grond. Fillinger krijgt een gele kaart. Dworczak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dworczak kan niet meer verder spelen. Skabara komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Szmajdziński heeft problemen om de bal te vangen. Szmajdziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fillinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fillinger schiet op doel. Szczoczarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:2

19e minuut.
Zyguła rent richting de bal. Fillinger speelt de bal door. Dźwigała rent richting de bal. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pletosu geeft een hoge lob. Szmajdziński kopt de bal weg. Daar is Rafalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fillinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:3

27e minuut.
Pletosu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

30e minuut.
Zyguła is nu in balbezit. Fillinger verovert de bal door een tackle van achteren. Fillinger probeert naar een medespeler te passen. Szmajdziński is nu in balbezit. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:4

31e minuut.
Raj met een sublieme pass. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski met een sublieme pass. Szmajdziński is nu in balbezit. Szmajdziński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rzeźniczek kopt de bal weg. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov geeft een lange en hoge pass. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiolinki 68%, Fc Jaroszewice 32%.
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:5

47e minuut.
Skorupa onderschept slim de pass. Skorupa geeft een hoge lob. Fillinger geeft de bal voor. Szmajdziński is nu in balbezit. Szmajdziński schiet op doel. Szczoczarz bokst de bal weg. Rafalski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Górkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov onderschept slim de pass. Nəzərov geeft de bal voor. Fillinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:6

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milewski zal de hoekschop nemen. Daar is Skabara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Skorupa geeft een hoge lob. Szmajdziński controleert de bal met de borst. Mamlas begaat een overtreding. Szmajdziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rzeźniczek komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo geeft een hoge lob. Daar is Fillinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fillinger schiet op doel. Szczoczarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:7

66e minuut.
Milewski onderschept slim de pass. Milewski geeft een lange en hoge pass. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:8

67e minuut.
Fillinger onderschept slim de pass. Fillinger geeft de bal voor. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:9

75e minuut.
Zyguła passt de bal in één keer door. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek passt de bal met de wreef. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz geeft een hoge lob. Rafalski rent richting de bal. Fillinger onderschept slim de pass. Fillinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:10

88e minuut.
Rzeźniczek rent richting de bal. Skabara onderschept slim de pass. Skabara passt de bal met de wreef. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiolinki 58%, Fc Jaroszewice 42%.
Wiolinki - Fc Jaroszewice 0:10