Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jastrzębie Kamcios
Normal Tactiek Kamcios1
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 37.7
average Schieten adequate
weak Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Soleto met een sublieme pass. Daar is Spostato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bravetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravetti schiet op doel. Niemierka bokst de bal weg.

6e minuut.
Bravetti passt de bal zonder na te denken. Rogoziński probeert naar een medespeler te passen. Partasides heeft problemen om de bal te vangen. Spostato bereikt de bal nog maar net als eerste. Spostato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bravetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Partasides bereikt de bal nog maar net als eerste. Partasides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bravetti met een snelle inworp. Spostato is nu in balbezit. Spostato haalt uit met een fantastische trap. Niemierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Kamcios 0:1

10e minuut.
Inworp. Bravetti met de inworp. Worf rent richting de bal. Spostato verovert de bal door een tackle van achteren. Spostato draait met de bal, schiet en ... Niemierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Rogoziński met een sublieme pass. Filipczuk is nu in balbezit. Spostato verovert de bal door een tackle van achteren. Spostato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Partasides is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozianowski. Partasides raakt geblesseerd tijdens het duel. Bravetti met een snel genomen vrije trap. Kozianowski heeft problemen om de bal te vangen. Spostato is nu in balbezit. Spostato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Beau is nu in balbezit. Partasides bereikt de bal nog maar net als eerste. Partasides passt de bal zonder na te denken. Spostato rent richting de bal. Spostato haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Doeltrap. Niemierka trapt de bal weg. Soleto kopt de bal weg. Spostato bereikt de bal nog maar net als eerste. Spostato draait met de bal, schiet en ... Niemierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Golik geeft de bal voor. Barros kopt de bal weg. Daar is Worf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spostato rent richting de bal. Spostato schiet op doel. Niemierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Spostato is nu in balbezit. Spostato schiet op doel. Golik probeert de bal aan de voet te houden. Niemierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jastrzębie 74%, Kamcios 26%.
Jastrzębie - Kamcios 0:1

52e minuut.
Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Spostato is nu in balbezit. Golik speelt de bal door. Partasides rent richting de bal. Partasides haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Beletti geeft een hoge lob. Partasides kopt de bal weg. Spostato is nu in balbezit. Spostato haalt uit met een fantastische trap. Niemierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dragóner geeft een lange en hoge pass. Bravetti speelt de bal door. Spostato bereikt de bal nog maar net als eerste. Spostato schiet op doel. Niemierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Kamcios 0:2

62e minuut.
Panakis komt het veld opgelopen. Duijm komt het veld opgelopen. Barosanu komt het veld opgelopen. Błoto komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Melechowicz passt de bal in één keer door. Bravetti rent richting de bal. Filipczuk begaat een overtreding. Filipczuk krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Duijm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Golik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spostato verovert de bal door een tackle van achteren. Spostato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Kamcios 0:3

70e minuut.
Robinsson komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński passt de bal met de wreef. Golik rent richting de bal. Spostato onderschept slim de pass. Spostato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jastrzębie - Kamcios 0:4

82e minuut.
Worf speelt de bal door. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Parys maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jastrzębie 47%, Kamcios 53%.
Jastrzębie - Kamcios 0:4