Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiderscy pacyfic rym
Normal Tactiek thc
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 47.1
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Jepsen rent richting de bal. Dutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepsen verovert de bal door een tackle van achteren. Jepsen schiet op doel. Naumiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:1

5e minuut.
Dobek rent richting de bal. Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn passt de bal in één keer door. Perea rent richting de bal. Perea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Jepsen kan de bal niet met de borst controleren. Jepsen passt de bal met de wreef. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:2

14e minuut.
Dutka is nu in balbezit. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea rent richting de bal. Jepsen is nu in balbezit. Jepsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:3

15e minuut.
Ciliński speelt de bal door. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzeja rent richting de bal. Perea onderschept slim de pass. Perea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:4

21e minuut.
Kurzeja is nu in balbezit. Kurzeja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roczniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jepsen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepsen onderschept slim de pass. Jepsen speelt de bal door. Perea is nu in balbezit. Perea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sęk heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă geeft de bal voor. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Višnjić is nu in balbezit. Višnjić met een sublieme pass. Perea rent richting de bal. Perea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:5

39e minuut.
Dutka verovert de bal door een tackle van achteren. Perea rent richting de bal. Perea passt de bal zonder na te denken. Jepsen is nu in balbezit. Jepsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Moraes geeft de bal voor. Maczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Perea rent richting de bal. Perea draait met de bal, schiet en ... Naumiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Roczniak met de inworp. Jepsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepsen passt de bal zonder na te denken. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiderscy 68%, pacyfic rym 32%.
Kiderscy - pacyfic rym 0:5

46e minuut.
Jepsen passt de bal zonder na te denken. Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik geeft een hoge lob. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Roczniak neemt de hoekschop. Dutka heeft problemen om de bal te vangen. Moraes is nu in balbezit. Moraes draait met de bal, schiet en ... Dutka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:6

51e minuut.
Wabik rent richting de bal. Višnjić verovert de bal door een tackle van achteren. Višnjić geeft een lange en hoge pass. Perea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tuấn kopt de bal weg. Daar is Perea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegalski is nu in balbezit. Perea onderschept slim de pass. Perea haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Moraes passt de bal in één keer door. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić passt de bal met de wreef. Roczniak rent richting de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Roczniak geeft een lange en hoge pass. Naumiuk met een sublieme pass. Moraes kopt de bal weg. Jepsen rent richting de bal. Jepsen schiet op doel. Naumiuk bokst de bal weg. Maczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jepsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:7

57e minuut.
Dobek speelt de bal door. Ciliński rent richting de bal. Jepsen onderschept slim de pass. Jepsen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Moraes met een sublieme pass. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik is nu in balbezit. Wabik geeft een hoge lob. Višnjić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perea rent richting de bal. Perea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:8

62e minuut.
Višnjić kopt de bal weg. Klungelig pakt Jepsen de bal. Jepsen met een sublieme pass. Perea is nu in balbezit. Perea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Moraes passt de bal in één keer door. Jepsen is nu in balbezit. Dutka rent richting de bal. Jepsen onderschept slim de pass. Jepsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 0:9

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Naumiuk niet meer kan verder spelen. Wachaczewski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Jepsen is nu in balbezit. Dutka verovert de bal door een tackle van achteren. Dutka probeert naar een medespeler te passen. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Biegalski geeft de bal voor. Inworp. Roczniak met de inworp. Jepsen is nu in balbezit. Jepsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Moraes met een sublieme pass. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić passt de bal in één keer door. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal zonder na te denken. Ciliński is nu in balbezit. Ciliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiderscy - pacyfic rym 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiderscy 75%, pacyfic rym 25%.
Kiderscy - pacyfic rym 1:9