Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilverin FC Piast Białystok
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Łysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan rent richting de bal. Gałan speelt de bal door. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan passt de bal met de wreef. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta schiet op doel. Musielak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilverin FC - Piast Białystok 0:1

36e minuut.
Tracz rent richting de bal. Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal verovert de bal door een tackle van achteren. Tracz is nu in balbezit. Tracz draait met de bal, schiet en ... Szczęściarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilverin FC 60%, Piast Białystok 40%.
Vilverin FC - Piast Białystok 0:1

49e minuut.
Gałan onderschept slim de pass. Gałan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Karczewski de bal onder controle te krijgen. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gałan onderschept slim de pass. Gałan passt de bal in één keer door. Marszal heeft problemen om de bal te vangen. Zachęta rent richting de bal. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kasprzyk probeert naar een medespeler te passen. Gałan is nu in balbezit. Gałan met een sublieme pass. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilverin FC - Piast Białystok 0:2

79e minuut.
Daar is Karczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosior rent richting de bal. Kosior passt de bal zonder na te denken. Zachęta rent richting de bal. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Goździkowy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charciarek probeert naar een medespeler te passen. Wieloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymanowski onderschept slim de pass. Szymanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan rent richting de bal. Gałan haalt uit met een fantastische trap. Musielak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilverin FC - Piast Białystok 0:3

90e minuut.
Mencik rent richting de bal. Gałan onderschept slim de pass. Gałan passt de bal zonder na te denken. Zachęta rent richting de bal. Zachęta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilverin FC - Piast Białystok 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilverin FC 59%, Piast Białystok 41%.
Vilverin FC - Piast Białystok 0:4