Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heart of Minas Tirith Jędrek Jędrzychów
Minas Tactiek 442
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 34.2
solid Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Vega Mena de bal. Takvonyan is nu in balbezit. Ul onderschept slim de pass. Ul schiet op doel. Pietrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - Jędrek Jędrzychów 1:0

7e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Mustang rent richting de bal. Mustang schiet op doel. Fidelus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacio rent richting de bal. Pacio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stempin rent richting de bal. Vajc verovert de bal door een tackle van achteren. Vajc probeert naar een medespeler te passen. Pradel is nu in balbezit. Pradel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Massidda geeft een lange en hoge pass. Chachuła probeert de bal met de borst te controleren. Massidda rent richting de bal. Chachuła onderschept slim de pass. Chachuła geeft een hoge lob. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Buitenspel voor Mustang. Goede buitenspelval van de verdediging. Walczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - Jędrek Jędrzychów 2:0

25e minuut.
Van Lerberghe probeert naar een medespeler te passen. Chachuła is nu in balbezit. Litvinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Litvinov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Litvinov met een sublieme pass. Van Lerberghe met een snel genomen vrije trap. Daar is Stempin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pradel rent richting de bal. Pradel draait met de bal, schiet en ... Paal! Pietrek bokst de bal weg.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Orliński de bal onder controle te krijgen. Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal in één keer door. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Czubak speelt de bal door. Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Chachuła speelt de bal door. Ul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ul draait met de bal, schiet en ... Pietrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heart of Minas Tirith 48%, Jędrek Jędrzychów 52%.
Heart of Minas Tirith - Jędrek Jędrzychów 2:0

54e minuut.
Stempin geeft een hoge lob. Mustang controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Walczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Pereda passt de bal zonder na te denken. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - Jędrek Jędrzychów 2:1

63e minuut.
Takvonyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chachuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprişan heeft problemen om de bal te vangen. Oprişan geeft de bal voor. Paal! Pietrek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Arnao geeft de bal voor. Inworp. Massidda met de inworp. Pacio is nu in balbezit. Pacio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heart of Minas Tirith - Jędrek Jędrzychów 2:2

73e minuut.
Arnao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pradel rent richting de bal. Pradel geeft een hoge lob. Oprişan met een sublieme pass. Ul is nu in balbezit. Ul draait met de bal, schiet en ... Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Orliński geeft de bal voor. Ul is nu in balbezit. Massidda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Massidda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Pradel is nu in balbezit. Vega Mena rent richting de bal. Pradel onderschept slim de pass. Pradel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - Jędrek Jędrzychów 3:2

87e minuut.
Stempin onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vajc. Stempin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stempin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mustang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heart of Minas Tirith 44%, Jędrek Jędrzychów 56%.
Heart of Minas Tirith - Jędrek Jędrzychów 3:2