Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0079
  • Stadion: KadoCrew Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3040
KadoCrew Outisde
442 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Garstka rent richting de bal. Płocharski rent richting de bal. Płocharski geeft een hoge lob. Lis rent richting de bal. Lis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Bojdys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamkiewicz onderschept slim de pass. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KadoCrew - Outisde 0:1

16e minuut.
Czeremcha rent richting de bal. Malitka is nu in balbezit. Malitka met een sublieme pass. Garstka is nu in balbezit. Garstka schiet op doel. Pietrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Lis bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama is nu in balbezit. Lis begaat een overtreding. Lis krijgt een gele kaart. Strama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Mojżysz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bojdys met de inworp. Kuterba rent richting de bal. Kuterba met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bojdys geeft een hoge lob. Czeremcha kopt de bal weg. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Pietrzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KadoCrew - Outisde 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KadoCrew 47%, Outisde 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KadoCrew - Outisde 1:1

55e minuut.
Taras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konopecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garstka rent richting de bal. Garstka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denkiewicz. Malitka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malitka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Strama rent richting de bal. Strama geeft een lange en hoge pass. Mućko is nu in balbezit. Garstka onderschept slim de pass. Garstka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KadoCrew - Outisde 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KadoCrew 39%, Outisde 61%.
KadoCrew - Outisde 2:1