Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Chojnice Matek Łobez
424 Tactiek awruk
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Kötél de bal. Kötél met een sublieme pass. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kötél bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara begaat een overtreding. Kötél raakt geblesseerd tijdens het duel. Kötél zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Efir heeft problemen om de bal te vangen. Di Biase is nu in balbezit. Di Biase haalt uit met een fantastische trap. Pieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kotorowski heeft problemen om de bal te vangen. Rosłoniec is nu in balbezit. Kotorowski onderschept slim de pass. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Pieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:1

10e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. Dyrek geeft de bal voor. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:2

16e minuut.
Daar is Kotorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matyja neemt de hoekschop. Di Biase maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kötél onderschept slim de pass. Molberg is nu in balbezit. Molberg passt de bal met de wreef. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dyrek zal de hoekschop nemen. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Molberg neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:3

29e minuut.
Inworp. Dyrek met een snelle inworp. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski geeft een lange en hoge pass. Pieczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:4

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matyja zal de hoekschop nemen. Di Biase kopt de bal weg. Daar is Saralegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Pieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Efir is nu in balbezit. Di Biase onderschept slim de pass. Di Biase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:5

36e minuut.
Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Molberg is nu in balbezit. Molberg passt de bal in één keer door. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Saralegui verovert de bal door een tackle van achteren. Saralegui geeft een hoge lob. Di Biase rent richting de bal. Di Biase schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Chojnice 87%, Matek Łobez 13%.
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:6

49e minuut.
Dyrek geeft de bal voor. Potrzebowski probeert de bal aan de voet te houden. Di Biase rent richting de bal. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg haalt uit met een fantastische trap. Pieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dyrek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Molberg is nu in balbezit. Molberg schiet op doel. Pieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:7

53e minuut.
Pieczyński speelt de bal door. Kötél kopt de bal weg. Efir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Biase is nu in balbezit. Di Biase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:8

54e minuut.
Di Biase probeert naar een medespeler te passen. Pumba probeert naar een medespeler te passen. Kramski is nu in balbezit. Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pieczyński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matyja neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Molberg passt de bal met de wreef. Di Biase heeft problemen om de bal te vangen. Di Biase passt de bal met de wreef. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cempel rent richting de bal. Hristojević onderschept slim de pass. Hristojević geeft een hoge lob. Daar is Kotorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotorowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:9

66e minuut.
Suwara kopt de bal weg. Kuchar heeft problemen om de bal te vangen. Molberg met een sublieme pass. Di Biase rent richting de bal. Di Biase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Matyja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Molberg de bal. Molberg probeert naar een medespeler te passen. Di Biase rent richting de bal. Di Biase haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Molberg rent richting de bal. Molberg probeert naar een medespeler te passen. Potrzebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:10

73e minuut.
Pieczyński trapt de bal weg. Molberg kopt de bal weg. Di Biase kan de bal niet met de borst controleren. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Saralegui kopt de bal weg. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski passt de bal zonder na te denken. Di Biase rent richting de bal. Di Biase draait met de bal, schiet en ... Pieczyński bokst de bal weg.

77e minuut.
Kramski probeert naar een medespeler te passen. Molberg probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Pieczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:11

81e minuut.
Molberg rent richting de bal. Molberg met een sublieme pass. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski rent richting de bal. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Pieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Molberg passt de bal zonder na te denken. Di Biase is nu in balbezit. Efir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Di Biase is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotorowski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:12

87e minuut.
Molberg met een sublieme pass. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Efir de bal onder controle te krijgen. Pieczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:13

88e minuut.
Molberg rent richting de bal. Di Biase rent richting de bal. Molberg geeft een hoge lob. Dyrek rent richting de bal. Dyrek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pieczyński trapt de bal weg van het doel. Suwara kopt de bal weg. Kotorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... Pieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Chojnice 83%, Matek Łobez 17%.
Galaxy Chojnice - Matek Łobez 0:14