Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC SPace FC Uttara
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Fiodorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bociek is nu in balbezit. Bociek passt de bal in één keer door. Buchwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchwald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fiodorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero onderschept slim de pass. Escudero speelt de bal door. Biesik is nu in balbezit. Biesik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Wichrowski kopt de bal weg. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapiga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiodorkiewicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Escudero kopt de bal weg. Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela passt de bal in één keer door. Buchwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchwald haalt uit met een fantastische trap. Nitecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC SPace 41%, FC Uttara 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC SPace - FC Uttara 0:0

47e minuut.
Buchwald is nu in balbezit. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchwald verovert de bal door een tackle van achteren. Buchwald haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sieniuta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bociek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchwald verovert de bal door een tackle van achteren. Buchwald schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Daar is Wichrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik passt de bal in één keer door. Buchwald rent richting de bal. Buchwald haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - FC Uttara 1:0

59e minuut.
Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Bossaert is nu in balbezit. Buchwald rent richting de bal. Biesik rent richting de bal. Biesik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Escudero de bal. Wichrowski rent richting de bal. Buchwald onderschept slim de pass. Buchwald haalt uit met een fantastische trap. Nitecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - FC Uttara 2:0

66e minuut.
Bossaert passt de bal met de wreef. Wichrowski is nu in balbezit. Escudero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wichrowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nitecki met een harde bal richting middenveld. Bociek kopt de bal weg. Buchwald is nu in balbezit. Escudero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Fiodorkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bociek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociek passt de bal met de wreef. Biesik rent richting de bal. Biesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - FC Uttara 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC SPace 39%, FC Uttara 61%.
AC SPace - FC Uttara 3:0