Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Uttara Drużyna Aaahhhaaa
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nitecki met een harde bal richting middenveld. Rebajn kopt de bal weg. Bartyla is nu in balbezit. Bartyla draait met de bal, schiet en ... Nitecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sieniuta geeft de bal voor. Badur rent richting de bal. Badur met een sublieme pass. Daar is Czapiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chmiest speelt de bal door. Czułada is nu in balbezit. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uttara - Drużyna Aaahhhaaa 1:0

29e minuut.
Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ksiądzyna de bal onder controle te krijgen. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pilich geeft een hoge lob. Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morda zijn tegenspeler op de grond. Morda krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Badur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ksiądzyna de bal. Wałdoch met een sublieme pass. Czapiga rent richting de bal. Czapiga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uttara 38%, Drużyna Aaahhhaaa 62%.
FC Uttara - Drużyna Aaahhhaaa 1:0

55e minuut.
Łowicki speelt de bal door. Daar is Fiodorkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiodorkiewicz speelt de bal door. Czapiga rent richting de bal. Czapiga schiet op doel. Orbitek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Pilich geeft een lange en hoge pass. Akimowicz speelt de bal door. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bystrzanowski passt de bal met de wreef. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brągiel onderschept slim de pass. Brągiel schiet op doel. Nitecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Uttara - Drużyna Aaahhhaaa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uttara 48%, Drużyna Aaahhhaaa 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Uttara - Drużyna Aaahhhaaa 1:1