Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszczące Wilki FC Augustyn
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Folc onderschept slim de pass. Senderowski is nu in balbezit. Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kudrawiec met een snelle inworp. Senderowski rent richting de bal. Senderowski speelt de bal door. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek geeft de bal voor. Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafowski schiet op doel. Echaust werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczące Wilki - FC Augustyn 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Folc de bal. Kudrawiec rent richting de bal. Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Folc schiet op doel. Dwulicy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczące Wilki 61%, FC Augustyn 39%.
Mszczące Wilki - FC Augustyn 1:0

58e minuut.
Opioła onderschept slim de pass. Opioła geeft de bal voor. Musuła heeft problemen om de bal te vangen. Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki passt de bal in één keer door. Dwulicy is nu in balbezit. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc draait met de bal, schiet en ... Szombierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mszczące Wilki - FC Augustyn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczące Wilki 55%, FC Augustyn 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mszczące Wilki - FC Augustyn 1:1