Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RUTKI AC Orliki
MRT Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


12e minuut.
Inworp. Merritt met een snelle inworp. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap. Lipiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RUTKI - AC Orliki 1:0

14e minuut.
Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt verovert de bal door een tackle van achteren. Merritt passt de bal zonder na te denken. Pihor rent richting de bal. Pihor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Lipiński met een harde bal richting middenveld. Merritt kopt de bal weg. Pihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Merritt passt de bal met de wreef. Gostyński is nu in balbezit. Gostyński met een sublieme pass. Pihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jaroń probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihor onderschept slim de pass. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RUTKI - AC Orliki 2:0

26e minuut.
Merritt passt de bal zonder na te denken. Pihor is nu in balbezit. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bąkiewcz geeft een hoge lob. Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RUTKI - AC Orliki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RUTKI 20%, AC Orliki 80%.
FC RUTKI - AC Orliki 3:0

46e minuut.
Pihor rent richting de bal. Pihor draait met de bal, schiet en ... Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir draait met de bal, schiet en ... Lipiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RUTKI - AC Orliki 4:0

50e minuut.
Abdul Basir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Basir passt de bal zonder na te denken. Pihor rent richting de bal. Pihor schiet op doel. Lipiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RUTKI - AC Orliki 5:0

52e minuut.
Merritt probeert naar een medespeler te passen. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap. Lipiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bąkiewcz is nu in balbezit. Abdul Basir verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Abdul Basir rent richting de bal. Gostyński is nu in balbezit. Gostyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abdul Basir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap. Lipiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RUTKI - AC Orliki 6:0

66e minuut.
Gostyński rent richting de bal. Kosiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gostyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gostyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RUTKI - AC Orliki 7:0

76e minuut.
Kosiński geeft een hoge lob. Taarmees rent richting de bal. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Taarmees verovert de bal door een tackle van achteren. Taarmees geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Abdul Basir is nu in balbezit. Kosiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul Basir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bryk met een snel genomen vrije trap. Kosiński heeft problemen om de bal te vangen. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir schiet op doel. Lipiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kiełpiński met een sublieme pass. Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bryk zijn tegenspeler op de grond. Bryk krijgt een gele kaart. Matys raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matys kan niet meer verder spelen. Dźwigała komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk rent richting de bal. Bryk passt de bal in één keer door. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RUTKI 15%, AC Orliki 85%.
FC RUTKI - AC Orliki 7:0