Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS MORENA GDAŃSK ŻubryUnited
442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Zielnik is nu in balbezit. Balcerowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zielnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zielnik neemt de penalty, wat een uithaal! Miklewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS MORENA GDAŃSK - ŻubryUnited 0:1

29e minuut.
Bartnicki rent richting de bal. Filipowski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipowski geeft de bal voor. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz schiet op doel. Miklewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Parusel is nu in balbezit. Mioduszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mioduszewski probeert naar een medespeler te passen. Rojek rent richting de bal. Rojek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Trzmielewski speelt de bal door. Klungelig pakt Niemancewicz de bal. Niemancewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS MORENA GDAŃSK 65%, ŻubryUnited 35%.
GKS MORENA GDAŃSK - ŻubryUnited 0:1

46e minuut.
Niemancewicz onderschept slim de pass. Mioduszewski rent richting de bal. Zielnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz is nu in balbezit. Zielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz schiet op doel. Miklewicz bokst de bal weg.

88e minuut.
Habrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zielnik geeft een hoge lob. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Miklewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS MORENA GDAŃSK 64%, ŻubryUnited 36%.
GKS MORENA GDAŃSK - ŻubryUnited 0:1