Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwardia Morąg Dywizjon 303 Warszawa
Normal Tactiek JUVE_IV
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 42
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Kałusek probeert naar een medespeler te passen. Kitek kopt de bal weg. Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek geeft de bal voor. Galíndez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kitek met de inworp. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski geeft de bal voor. Galíndez rent richting de bal. Galíndez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kałusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Staczanowski neemt de hoekschop. Galíndez krijgt zijn hoofd ertegen. Kałusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:1

7e minuut.
Koral rent richting de bal. Koral geeft de bal voor. Staczanowski kopt de bal weg. Galíndez is nu in balbezit. Galíndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:2

8e minuut.
Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz onderschept slim de pass. Oleszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Galíndez is nu in balbezit. Galíndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Burgos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Marcondes de bal onder controle te krijgen. Galíndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:3

28e minuut.
Kitek kopt de bal weg. Galíndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galíndez met een sublieme pass. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:4

28e minuut.
Kaźmierczak rent richting de bal. Żero rent richting de bal. Marcondes onderschept slim de pass. Galíndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galíndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:5

35e minuut.
Kałusek speelt de bal door. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski geeft een hoge lob. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Karzełek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitek met een snelle inworp. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kitek passt de bal met de wreef. Marcondes rent richting de bal. Marcondes passt de bal zonder na te denken. Galíndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galíndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwardia Morąg 83%, Dywizjon 303 Warszawa 17%.
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:5

49e minuut.
Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek passt de bal met de wreef. Galíndez probeert de bal aan de voet te houden. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:6

57e minuut.
Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski passt de bal in één keer door. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:7

59e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos speelt de bal door. Klungelig pakt Staczanowski de bal. Staczanowski geeft de bal voor. Galíndez geeft de bal voor. Kałusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski geeft de bal voor. Marcondes rent richting de bal. Marcondes schiet op doel. Kałusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:8

68e minuut.
Łyczmański is nu in balbezit. Marcondes verovert de bal door een tackle van achteren. Marcondes probeert naar een medespeler te passen. Galíndez is nu in balbezit. Galíndez draait met de bal, schiet en ... Kałusek bokst de bal weg.

78e minuut.
Twarogowski is nu in balbezit. Stirling onderschept slim de pass. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski geeft een lange en hoge pass. Marcondes maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:9

81e minuut.
Biały rent richting de bal. Staczanowski onderschept slim de pass. Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Kitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling geeft de bal voor. Marcondes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:10

85e minuut.
Koral met een sublieme pass. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling geeft een hoge lob. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek geeft de bal voor. Kałusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Stirling verovert de bal door een tackle van achteren. Staczanowski geeft de bal voor. Marcondes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galíndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galíndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwardia Morąg 78%, Dywizjon 303 Warszawa 22%.
Gwardia Morąg - Dywizjon 303 Warszawa 0:11