Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Augustyn Rwące Łańcuchy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Opioła geeft de bal voor. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybkiewicz. Dwulicy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mirwa rent richting de bal. Mirwa passt de bal in één keer door. Kosiński rent richting de bal. Bucewka verovert de bal door een tackle van achteren. Bucewka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paluszkiewicz trapt de bal weg. Opioła heeft problemen om de bal te vangen. Wojnecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dwulicy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dwulicy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wiraszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burak is nu in balbezit. Burak geeft een hoge lob. Dwulicy springt en kopt de bal. Paluszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wojnecki geeft de bal voor. Dwulicy kan de bal niet met de borst controleren. Tokarczyk rent richting de bal. Dwulicy onderschept slim de pass. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augustyn - Rwące Łańcuchy 1:0

37e minuut.
Filarski geeft een lange en hoge pass. Wiraszka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bucewka. Bucewka krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Liturgista geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czecholiński met een snelle inworp. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augustyn 48%, Rwące Łańcuchy 52%.
FC Augustyn - Rwące Łańcuchy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augustyn 46%, Rwące Łańcuchy 54%.
FC Augustyn - Rwące Łańcuchy 1:0