Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zapiecek FC Obamas team
Sweep Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Malczyk is nu in balbezit. Majsner onderschept slim de pass. Majsner speelt de bal door. Wujków is nu in balbezit. Wujków haalt uit met een fantastische trap. Rogacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pustelnik probeert naar een medespeler te passen. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica passt de bal met de wreef. Skabowski is nu in balbezit. Skabowski draait met de bal, schiet en ... Kopania bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sulich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kułakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sulich kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Soplica de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Adamkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Adamkiewicz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sulich met een sublieme pass. Pustelnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Napiórkowski. Napiórkowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Wujków is nu in balbezit. Wilchowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wujków is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majsner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rogacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapiecek FC - Obamas team 0:1

29e minuut.
Golanko rent richting de bal. Golanko probeert naar een medespeler te passen. Sudoł probeert naar een medespeler te passen. Wujków rent richting de bal. Wujków draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sulich probeert naar een medespeler te passen. Skabowski is nu in balbezit. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skabowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zapiecek FC - Obamas team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapiecek FC 58%, Obamas team 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zapiecek FC - Obamas team 1:1

79e minuut.
Wilchowski geeft een hoge lob. Inworp. Sudoł met een snelle inworp. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapiecek FC 48%, Obamas team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zapiecek FC - Obamas team 1:1