Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc dankowice GTS Lipka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński onderschept slim de pass. Krydus begaat een overtreding. Krydus krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Religa probeert naar een medespeler te passen. Przesmycki probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Religa. Przesmycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krydus wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Szafor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk speelt de bal door. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc dankowice - GTS Lipka 1:0

36e minuut.
Krydus onderschept slim de pass. Milewski verovert de bal door een tackle van achteren. Milewski passt de bal met de wreef. Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grygoruk onderschept slim de pass. Grygoruk speelt de bal door. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki onderschept slim de pass. Przesmycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dankowice 52%, GTS Lipka 48%.
fc dankowice - GTS Lipka 1:0

60e minuut.
Krydus passt de bal met de wreef. Szafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pyczółka trapt de bal weg. Tomczyk kopt de bal weg. Nowosiński kan de bal niet met de borst controleren. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Nowosiński met een snelle inworp. Szafor probeert naar een medespeler te passen. Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński draait met de bal, schiet en ... Suwara bokst de bal weg.

77e minuut.
Milewski speelt de bal door. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milewski. Krydus raakt geblesseerd tijdens het duel. Krydus met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk passt de bal in één keer door. Religa is nu in balbezit. Przesmycki onderschept slim de pass. Przesmycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dankowice 38%, GTS Lipka 62%.
fc dankowice - GTS Lipka 1:0