Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Białe Pingwiny FC Baty Lublin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 29
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Chłodek geeft een lange en hoge pass. Fras kopt de bal weg. Pranga heeft problemen om de bal te vangen. Stylak is nu in balbezit. Stylak haalt uit met een fantastische trap. Gąska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Baty Lublin 1:0

18e minuut.
Czupryn rent richting de bal. Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor passt de bal met de wreef. Potoniec is nu in balbezit. Potoniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Principiano probeert naar een medespeler te passen. Copos is nu in balbezit. Copos met een sublieme pass. Potoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz met een sublieme pass. Stylak is nu in balbezit. Stylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Baty Lublin 2:0

34e minuut.
Potoniec rent richting de bal. Grabkowski onderschept slim de pass. Sielski is nu in balbezit. Sielski passt de bal in één keer door. Fras geeft een hoge lob. Gąska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Fras probeert naar een medespeler te passen. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilo onderschept slim de pass. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski schiet op doel. Gąska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Białe Pingwiny 49%, FC Baty Lublin 51%.
Wks Białe Pingwiny - FC Baty Lublin 2:0

58e minuut.
Potoniec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sielski. Potoniec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pranga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kantor kopt de bal weg. Głogowski is nu in balbezit. Głogowski draait met de bal, schiet en ... Zięba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Baty Lublin 2:1

59e minuut.
Stylak probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Głogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wks Białe Pingwiny - FC Baty Lublin 2:2

70e minuut.
Głogowski is nu in balbezit. Rembisz begaat een overtreding. Głogowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grilo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Copos rent richting de bal. Copos geeft een hoge lob. Zięba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Białe Pingwiny - FC Baty Lublin 2:3

83e minuut.
Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabała probeert naar een medespeler te passen. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Białe Pingwiny 63%, FC Baty Lublin 37%.
Wks Białe Pingwiny - FC Baty Lublin 2:3