Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AcPolice FC Majdan K.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lipiński rent richting de bal. Gwidon verovert de bal door een tackle van achteren. Gwidon probeert naar een medespeler te passen. Zembowski rent richting de bal. Zembowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Małek passt de bal met de wreef. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniak haalt uit met een fantastische trap. Janowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilczan zal de hoekschop nemen. Daar is Molski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trato geeft een lange en hoge pass. Daar is Darnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molski met een sublieme pass. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak draait met de bal, schiet en ... Kiciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Malec verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przywóski met de inworp. Gwidon rent richting de bal. Gwidon geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rogowski geeft de bal voor. Dębek is nu in balbezit. Leśniak rent richting de bal. Dębek is nu in balbezit. Dębek schiet op doel. Kiciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcPolice 60%, FC Majdan K. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AcPolice - FC Majdan K. 0:0

49e minuut.
Inworp. Cieciera met de inworp. Gwidon rent richting de bal. Gwidon geeft een lange en hoge pass. Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rogowski geeft een hoge lob. Inworp. Przywóski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwidon rent richting de bal. Gwidon draait met de bal, schiet en ... Adamczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AcPolice - FC Majdan K. 1:0

60e minuut.
Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Małek rent richting de bal. Małek passt de bal in één keer door. Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Małek is nu in balbezit. Małek passt de bal in één keer door. Janowski rent richting de bal. Dębek onderschept slim de pass. Dębek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AcPolice - FC Majdan K. 1:1

76e minuut.
Zembowski rent richting de bal. Lipiński verovert de bal door een tackle van achteren. Lipiński geeft een hoge lob. Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Małek kopt de bal weg. Wałkarz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leśniak. Leśniak krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Dębek met een sublieme pass. Molski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darnowski. Darnowski krijgt een gele kaart. Mięcławek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mickiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AcPolice 51%, FC Majdan K. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AcPolice - FC Majdan K. 1:1