Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałuty United AcPolice
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Gwidon onderschept slim de pass. Gwidon met een sublieme pass. Zembowski rent richting de bal. Zembowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - AcPolice 0:1

17e minuut.
Gwidon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagdański. Zagdański krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Klungelig pakt Korodowski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wałkarz. Wałkarz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Zembowski de bal onder controle te krijgen. Leszaniuk is nu in balbezit. Leszaniuk geeft een hoge lob. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałuty United - AcPolice 0:2

30e minuut.
Korodowski onderschept slim de pass. Korodowski met een sublieme pass. Koszut probeert naar een medespeler te passen. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Korodowski onderschept slim de pass. Korodowski passt de bal met de wreef. Darnowski probeert naar een medespeler te passen. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałuty United 50%, AcPolice 50%.
Bałuty United - AcPolice 0:2

58e minuut.
Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz rent richting de bal. Kasztelan verovert de bal door een tackle van achteren. Kasztelan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pazura de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Koszut met een snelle inworp. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz passt de bal met de wreef. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Leszaniuk geeft een hoge lob. Inworp. Cieciera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Koszut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitowski speelt de bal door. Zembowski is nu in balbezit. Zembowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzywacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałuty United 41%, AcPolice 59%.
Bałuty United - AcPolice 0:2