Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza GKS Jastrzębie Manchester Devils FC
Kobra2 Tactiek 451
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 32.5
formidable Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Cornel passt de bal zonder na te denken. Sharadze is nu in balbezit. Sharadze passt de bal in één keer door. Kryger rent richting de bal. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Maringá geeft een hoge lob. Śmiglewski rent richting de bal. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 1:0

8e minuut.
Piejko is nu in balbezit. Congedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congedo geeft de bal voor. Kryger is nu in balbezit. Kryger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 2:0

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kultashev zal de hoekschop nemen. Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Cornel passt de bal met de wreef. Kryger is nu in balbezit. Kryger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 3:0

13e minuut.
Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre geeft een lange en hoge pass. Maringá geeft de bal voor. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger haalt uit met een fantastische trap. Scherm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel draait met de bal, schiet en ... Scherm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kryger is nu in balbezit. Kryger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noguera met een sublieme pass. Sharadze is nu in balbezit. Sharadze haalt uit met een fantastische trap. Scherm bokst de bal weg.

16e minuut.
Śmiglewski controleert de bal met de borst. Kryger is nu in balbezit. Kryger passt de bal zonder na te denken. Cornel rent richting de bal. Cornel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maringá raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Méndez komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Sharadze passt de bal in één keer door. Daar is Jamieson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paauwe onderschept slim de pass. Kryger rent richting de bal. Kryger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kultashev passt de bal zonder na te denken. Śmiglewski rent richting de bal. Cornel onderschept slim de pass. Cornel draait met de bal, schiet en ... Scherm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 4:0

28e minuut.
Kultashev passt de bal in één keer door. Cornel rent richting de bal. Kryger is nu in balbezit. Kryger haalt uit met een fantastische trap. Scherm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Śmiglewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryger rent richting de bal. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 5:0

30e minuut.
Kultashev speelt de bal door. Sharadze speelt de bal door. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger draait met de bal, schiet en ... Scherm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 6:0

33e minuut.
Daar is Jamieson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez met een sublieme pass. Klungelig pakt Cornel de bal. Cornel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Smolarow rent richting de bal. Sharadze verovert de bal door een tackle van achteren. Sharadze probeert naar een medespeler te passen. Kryger is nu in balbezit. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kultashev verovert de bal door een tackle van achteren. Kultashev geeft de bal voor. Cornel rent richting de bal. Cornel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 35%, Manchester Devils FC 65%.
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 6:0

46e minuut.
Paauwe is nu in balbezit. Cornel onderschept slim de pass. Cornel passt de bal zonder na te denken. Kryger rent richting de bal. Kryger haalt uit met een fantastische trap. Scherm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Méndez kopt de bal weg. Daar is Cornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noguera is nu in balbezit. Cornel onderschept slim de pass. Cornel draait met de bal, schiet en ... Scherm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 7:0

54e minuut.
Noguera trapt de bal weg van het doel. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Jamieson probeert naar een medespeler te passen. Kryger rent richting de bal. Kryger draait met de bal, schiet en ... Scherm bokst de bal weg. Sharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharadze met een sublieme pass. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz passt de bal met de wreef. Pauka is nu in balbezit. Kryger is nu in balbezit. Kryger draait met de bal, schiet en ... Scherm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger schiet op doel. Scherm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 8:0

60e minuut.
Inworp. Kojotovski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Śmiglewski rent richting de bal. Jamieson onderschept slim de pass. Jamieson passt de bal zonder na te denken. Kojotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojotovski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Smolarow is nu in balbezit. Smolarow probeert naar een medespeler te passen. Méndez met een sublieme pass. Kojotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojotovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sharadze passt de bal met de wreef. Noguera rent richting de bal. Kojotovski verovert de bal door een tackle van achteren. Kojotovski schiet op doel. Scherm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 9:0

70e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Jamieson speelt de bal door. Daar is Kojotovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryger is nu in balbezit. Kryger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Jamieson passt de bal zonder na te denken. Kryger is nu in balbezit. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Kojotovski rent richting de bal. Kojotovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kryger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharadze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kojotovski de bal. Kojotovski haalt uit met een fantastische trap. Noguera probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Inworp. Sharadze met de inworp. Jamieson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamieson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Noguera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 10:0

87e minuut.
Jamieson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamieson passt de bal zonder na te denken. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger verovert de bal door een tackle van achteren. Kryger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kultashev met een sublieme pass. Jamieson heeft problemen om de bal te vangen. Kultashev geeft een hoge lob. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 33%, Manchester Devils FC 67%.
Forza GKS Jastrzębie - Manchester Devils FC 10:0