Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Polonia Kiełcz FC BARCELOMA
Normal Tactiek 4-5-1 DRAGON
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Marszał verovert de bal door een tackle van achteren. Jänisch onderschept slim de pass. Jänisch speelt de bal door. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Grelich trapt de bal weg. Rammer kopt de bal weg. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec schiet op doel. Grelich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:1

8e minuut.
Kendzia met een sublieme pass. Rammer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ścianka. Ścianka krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Zduniec probeert de bal met de borst te controleren. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec schiet op doel. Grelich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:2

10e minuut.
Helak is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rammer is nu in balbezit. Rammer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:3

11e minuut.
Marszał speelt de bal door. Klungelig pakt Banaszewski de bal. Setcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kendzia kopt de bal weg. Zduniec is nu in balbezit. Daar is Zduniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduniec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Drabik de bal. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mauritz met een sublieme pass. Kendzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jänisch speelt de bal door. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:4

21e minuut.
Drabik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ondračka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec met een sublieme pass. Kendzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel. Drabik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kendzia is nu in balbezit. Kendzia probeert naar een medespeler te passen. Rammer rent richting de bal. Zduniec rent richting de bal. Zduniec draait met de bal, schiet en ... Grelich bokst de bal weg.

33e minuut.
Rammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammer passt de bal met de wreef. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec draait met de bal, schiet en ... Grelich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rammer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Drabik de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Setcki geeft een hoge lob. Durec kopt de bal weg. Zduniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zduniec schiet op doel. Grelich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:5

36e minuut.
Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondračka speelt de bal door. Zduniec rent richting de bal. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ondračka neemt de hoekschop. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Drabik trapt de bal weg. Rammer kopt de bal weg. Setcki rent richting de bal. Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Polonia Kiełcz 74%, FC BARCELOMA 26%.
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:6

46e minuut.
Durec bereikt de bal nog maar net als eerste. Durec geeft een lange en hoge pass. Urbacz heeft problemen om de bal te vangen. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Poniedzielski geeft een hoge lob. Jänisch heeft problemen om de bal te vangen. Jänisch speelt de bal door. Zduniec rent richting de bal. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ondračka is nu in balbezit. Ondračka passt de bal met de wreef. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel. Grelich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Siekiera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:7

56e minuut.
Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:8

57e minuut.
Banaszewski is nu in balbezit. Zduniec onderschept slim de pass. Zduniec speelt de bal door. Rammer heeft problemen om de bal te vangen. Rammer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poniedzielski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ondračka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondračka haalt uit met een fantastische trap. Grelich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siekiera heeft problemen om de bal te vangen. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:9

65e minuut.
Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Siekiera is nu in balbezit. Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:10

68e minuut.
Kendzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendzia passt de bal met de wreef. Rammer is nu in balbezit. Rammer schiet op doel. Grelich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:11

71e minuut.
Dunbar speelt de bal door. Klungelig pakt Urbacz de bal. Jänisch geeft een hoge lob. Rammer is nu in balbezit. Rammer draait met de bal, schiet en ... Grelich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rammer rent richting de bal. Rammer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mauritz rent richting de bal. Mauritz met een sublieme pass. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Drabik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:12

75e minuut.
Inworp. Ścianka met een snelle inworp. Setcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammer verovert de bal door een tackle van achteren. Rammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Grelich trapt de bal weg van het doel. Jänisch kopt de bal weg. Rammer rent richting de bal. Rammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Ścianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rammer is nu in balbezit. Rammer passt de bal in één keer door. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:13

78e minuut.
Urbacz probeert naar een medespeler te passen. Poniedzielski speelt de bal door. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:14

79e minuut.
Marszał is nu in balbezit. Marszał passt de bal zonder na te denken. Urbacz rent richting de bal. Ondračka is nu in balbezit. Ondračka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Grelich trapt de bal weg. Mauritz kopt de bal weg. Zduniec kan de bal niet met de borst controleren. Zduniec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grelich met een sublieme pass. Rammer kopt de bal weg. Klungelig pakt Ścianka de bal. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec haalt uit met een fantastische trap. Grelich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Polonia Kiełcz 79%, FC BARCELOMA 21%.
WKS Polonia Kiełcz - FC BARCELOMA 0:14