Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Słowiana Orzeł Nowa Wieś
Normal Tactiek 541
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Balul is nu in balbezit. Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul onderschept slim de pass. Didyk rent richting de bal. Didyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Komoda verovert de bal door een tackle van achteren. Komoda geeft een lange en hoge pass. Balul geeft de bal voor. Zawidowski is nu in balbezit. Zawidowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawidowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Słowiana - Orzeł Nowa Wieś 1:0

18e minuut.
Bielecki rent richting de bal. Bihun verovert de bal door een tackle van achteren. Bihun geeft de bal voor. Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Komoda geeft een lange en hoge pass. Krawczyński probeert de bal met de borst te controleren. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński draait met de bal, schiet en ... Pitera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Didyk speelt de bal door. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys begaat een overtreding. Sołtys krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Słowiana 46%, Orzeł Nowa Wieś 54%.
FC Słowiana - Orzeł Nowa Wieś 1:0

48e minuut.
Piechowicz met een sublieme pass. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk probeert naar een medespeler te passen. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Balul is nu in balbezit. Krawczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Słowiana - Orzeł Nowa Wieś 1:1

74e minuut.
Bielecki is nu in balbezit. Didyk verovert de bal door een tackle van achteren. Didyk met een sublieme pass. Krawczyński rent richting de bal. Krawczyński schiet op doel. Pitera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Komoda kopt de bal weg. Bihun is nu in balbezit. Met opzet legt Rosiewicz zijn tegenspeler op de grond. Rosiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Słowiana 63%, Orzeł Nowa Wieś 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Słowiana - Orzeł Nowa Wieś 1:1