Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dąbrowa FC Błękitni Kielce
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Relicki passt de bal met de wreef. Grochowalski is nu in balbezit. Grochowalski met een sublieme pass. Bajski is nu in balbezit. Bajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Komarnicki met een snelle inworp. Bajski is nu in balbezit. Filipski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Witczak met een sublieme pass. Bajski rent richting de bal. Bajski passt de bal met de wreef. Relicki is nu in balbezit. Relicki haalt uit met een fantastische trap. Ziemniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Witczak is nu in balbezit. Witczak geeft een hoge lob. Daar is Zachariasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relicki is nu in balbezit. Relicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dąbrowa 35%, FC Błękitni Kielce 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Dąbrowa - FC Błękitni Kielce 0:0

47e minuut.
Mordej speelt de bal door. Klungelig pakt Zachariasz de bal. Zachariasz geeft een lange en hoge pass. Korbas rent richting de bal. Korbas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dąbrowa - FC Błękitni Kielce 0:1

52e minuut.
Relicki rent richting de bal. Relicki speelt de bal door. Filipski is nu in balbezit. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Witczak kopt de bal weg. Foksinski heeft problemen om de bal te vangen. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski draait met de bal, schiet en ... Ziemniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dąbrowa - FC Błękitni Kielce 1:1

69e minuut.
Grabarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grochowalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Relicki kan de bal niet met de borst controleren. Relicki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Grabarkiewicz de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki kopt de bal weg. Relicki speelt de bal door. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dąbrowa - FC Błękitni Kielce 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dąbrowa 42%, FC Błękitni Kielce 58%.
Fc Dąbrowa - FC Błękitni Kielce 2:1