Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hałdy Bieruń Pogoń Lwówek
Normal Tactiek 24.08.2023
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten very good
average Passen very good
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Tuesso passt de bal in één keer door. Mlynár rent richting de bal. Mlynár speelt de bal door. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Cichocki de bal. Tuesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuesso probeert naar een medespeler te passen. Bosque rent richting de bal. Bosque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Roldán geeft een lange en hoge pass. Daar is Ambrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosque rent richting de bal. Bosque schiet op doel. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bosque is nu in balbezit. Bosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:1

15e minuut.
Roldán met een snelle inworp. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski passt de bal in één keer door. Tuesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuesso geeft de bal voor. Paal! Bosque rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:2

17e minuut.
Teufelchen onderschept slim de pass. Teufelchen geeft de bal voor. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque haalt uit met een fantastische trap. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:3

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mlynár met de inworp. Tuesso rent richting de bal. Tuesso geeft de bal voor. Niewiarowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:4

24e minuut.
Roldán rent richting de bal. Roldán met een sublieme pass. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque draait met de bal, schiet en ... Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:5

26e minuut.
Mlynár probeert naar een medespeler te passen. Niewiarowski rent richting de bal. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:6

29e minuut.
Lajtai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldán rent richting de bal. Roldán geeft een lange en hoge pass. Bosque heeft problemen om de bal te vangen. Bosque haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:7

34e minuut.
Tuesso passt de bal zonder na te denken. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski passt de bal zonder na te denken. Roldán geeft de bal voor. Bosque maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Małyszko de bal. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski passt de bal met de wreef. Mlynár rent richting de bal. Mlynár geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bosque is nu in balbezit. Bosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:8

40e minuut.
Koczot trapt de bal weg van het doel. Tuesso kopt de bal weg. Daar is Niewiarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosque is nu in balbezit. Bosque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hałdy Bieruń 71%, Pogoń Lwówek 29%.
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:8

52e minuut.
Koczot met een sublieme pass. Teufelchen kopt de bal weg. Daar is Laszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlynár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Bosque draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ambrozik de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mlynár neemt de hoekschop. Bosque geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mlynár passt de bal zonder na te denken. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen geeft de bal voor. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:9

59e minuut.
Lajtai geeft een hoge lob. Daar is Ambrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosque rent richting de bal. Bosque schiet op doel. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Giejsztorewicz met een sublieme pass. Tuesso kopt de bal weg. Daar is Laszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koczot trapt de bal weg van het doel. Teufelchen kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosque de bal. Bosque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bosque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrozik rent richting de bal. Bosque verovert de bal door een tackle van achteren. Bosque schiet op doel. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:10

66e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roldán neemt de hoekschop. Klungelig pakt Niewiarowski de bal. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:11

74e minuut.
Roldán geeft de bal voor. Daar is Małyszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski schiet op doel. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:12

78e minuut.
Gacka met een sublieme pass. Nahajło is nu in balbezit. Stoica geeft een hoge lob. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Małyszko geeft de bal voor. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte passt de bal met de wreef. Bosque rent richting de bal. Bosque geeft de bal voor. Paal! Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:13

87e minuut.
Mrozik geeft een hoge lob. Lajtai rent richting de bal. Lajtai passt de bal met de wreef. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tuesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuesso speelt de bal door. Roldán speelt de bal door. Bosque heeft problemen om de bal te vangen. Bosque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mrozik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lajtai met de inworp. Daar is Tuesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuesso met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hałdy Bieruń 74%, Pogoń Lwówek 26%.
FC Hałdy Bieruń - Pogoń Lwówek 0:14