Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 Bene Natus
1 Tactiek Def 532*
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.2 gemiddelde waardering 39.1
excellent Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Johnston geeft een hoge lob. Grzymała kopt de bal weg. Klungelig pakt Incora de bal. Iovan rent richting de bal. Iovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Johnston passt de bal in één keer door. Feddeler rent richting de bal. Feddeler met een sublieme pass. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne haalt uit met een fantastische trap. Vivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leoncini rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Quiroga passt de bal zonder na te denken. Tiško rent richting de bal. Tiško geeft een hoge lob. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bene Natus 1:0

22e minuut.
Feddeler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne geeft de bal voor. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Piaseczny passt de bal zonder na te denken. Leoncini is nu in balbezit. Leoncini speelt de bal door. Iovan rent richting de bal. Iovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tiško probeert naar een medespeler te passen. Hanne is nu in balbezit. Hanne passt de bal met de wreef. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Feddeler met de inworp. Szerfen rent richting de bal. Hanne verovert de bal door een tackle van achteren. Hanne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Johnston met een sublieme pass. Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler passt de bal in één keer door. Tiško rent richting de bal. Tiško schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne rent richting de bal. Hanne passt de bal met de wreef. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško geeft de bal voor. Paal! Vivas bokst de bal weg. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bene Natus 2:0

38e minuut.
de Quintana Dalmau passt de bal met de wreef. Borsotti heeft problemen om de bal te vangen. Borsotti met een sublieme pass. Verebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Verebes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Feddeler geeft een hoge lob. Tiško kopt de bal weg. Hanne is nu in balbezit. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto schiet op doel. Vivas bokst de bal weg. Klungelig pakt Väärälehto de bal. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap. Vivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Incora passt de bal in één keer door. Hanne is nu in balbezit. Hanne passt de bal met de wreef. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto schiet op doel. Vivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feddeler rent richting de bal. Feddeler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bene Natus 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 37%, Bene Natus 63%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bene Natus 3:0

55e minuut.
Inworp. Paesan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Incora passt de bal in één keer door. Tiško rent richting de bal. Tiško passt de bal zonder na te denken. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto schiet op doel. Vivas bokst de bal weg.

59e minuut.
Quiroga geeft de bal voor. Piaseczny kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzymała de bal. Tiško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiško haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Chełmiński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tomcsik geeft de bal voor. Grzymała kan de bal niet met de borst controleren. Hanne probeert naar een medespeler te passen. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Tabakçı komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Tiško geeft de bal voor. Feddeler heeft problemen om de bal te vangen. Feddeler passt de bal met de wreef. Daar is Hanne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Väärälehto speelt de bal door. Johnston heeft problemen om de bal te vangen. Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Hanne rent richting de bal. Hanne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 39%, Bene Natus 61%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - Bene Natus 3:0