Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Łódź Bałuty Gusia Phoenix
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Krok is nu in balbezit. Krok passt de bal in één keer door. Kozakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cimuszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 1:0

11e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanqi verovert de bal door een tackle van achteren. Chuanqi probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Poskrobko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Usta controleert de bal met de borst. Usta geeft een lange en hoge pass. Cimuszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Romuzga onderschept slim de pass. Romuzga met een sublieme pass. Chuanqi met een sublieme pass. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 2:0

22e minuut.
Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz passt de bal zonder na te denken. Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krok haalt uit met een fantastische trap. Cimuszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 3:0

34e minuut.
Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanqi onderschept slim de pass. Chuanqi passt de bal zonder na te denken. Krok rent richting de bal. Krok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Biegajski rent richting de bal. Chuanqi speelt de bal door. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gierejkiewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krok rent richting de bal. De bal raakt de paal. Krok rent richting de bal. Krok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Łódź Bałuty 35%, Gusia Phoenix 65%.
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 4:0

54e minuut.
Jońca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 5:0

57e minuut.
Chuanqi speelt de bal door. Usta bereikt de bal nog maar net als eerste. Usta geeft een lange en hoge pass. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 6:0

71e minuut.
Chuanqi probeert naar een medespeler te passen. Krok heeft problemen om de bal te vangen. Mikruta is nu in balbezit. Chuanqi verovert de bal door een tackle van achteren. Chuanqi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krok onderschept slim de pass. Chuanqi rent richting de bal. Chuanqi passt de bal met de wreef. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 7:0

78e minuut.
Bereza heeft problemen om de bal te vangen. Bereza met een sublieme pass. Kozakiewicz is nu in balbezit. Krok is nu in balbezit. Krok schiet op doel. Cimuszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pajęcki geeft de bal voor. Wojtkowiak is nu in balbezit. Krok verovert de bal door een tackle van achteren. Krok draait met de bal, schiet en ... Kozakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cimuszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Łódź Bałuty 26%, Gusia Phoenix 74%.
Victoria Łódź Bałuty - Gusia Phoenix 7:0