Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Ząbki No Zarycz No
Ząbkowa Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 15.1
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Polényi draait met de bal, schiet en ... Judycki rent richting de bal. Judycki passt de bal met de wreef. Croonenburg is nu in balbezit. Croonenburg schiet op doel. Bromba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Garriga geeft een lange en hoge pass. Croonenburg kopt de bal weg. Garder is nu in balbezit. Garder schiet op doel. Bromba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 1:0

17e minuut.
Celmer rent richting de bal. Celmer probeert naar een medespeler te passen. Garder rent richting de bal. Garder schiet op doel. Bromba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Celmer de bal. Celmer passt de bal met de wreef. Garder rent richting de bal. Garder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 3:0

22e minuut.
Celmer speelt de bal door. Polényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi passt de bal met de wreef. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 4:0

24e minuut.
Croonenburg onderschept slim de pass. Croonenburg passt de bal in één keer door. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder haalt uit met een fantastische trap. Bromba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 5:0

27e minuut.
Garriga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garder de bal. Richter rent richting de bal. Garder onderschept slim de pass. Garder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 6:0

29e minuut.
Posłuszny heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 7:0

37e minuut.
Richter trapt de bal weg van het doel. Bogucki rent richting de bal. Bogucki geeft een hoge lob. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richter trapt de bal weg. Bogucki met een sublieme pass. Garder rent richting de bal. Garder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 8:0

41e minuut.
Backe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celmer is nu in balbezit. Celmer probeert naar een medespeler te passen. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 9:0

44e minuut.
Judycki geeft een hoge lob. Ngalo geeft een hoge lob. Miazga probeert de bal aan de voet te houden. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Ząbki 25%, No Zarycz No 75%.
KS Ząbki - No Zarycz No 10:0

50e minuut.
Istvan is nu in balbezit. Istvan passt de bal met de wreef. Bogucki rent richting de bal. Bogucki probeert naar een medespeler te passen. Celmer geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bromba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Posłuszny heeft problemen om de bal te vangen. Garder is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Judycki. Judycki krijgt een gele kaart. Garder raakt geblesseerd tijdens het duel. Celmer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Istvan rent richting de bal. Istvan met een sublieme pass. Ngalo is nu in balbezit. Ngalo geeft de bal voor. Polényi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder haalt uit met een fantastische trap. Bromba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 11:0

61e minuut.
Croonenburg geeft een lange en hoge pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder haalt uit met een fantastische trap. Bromba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 12:0

69e minuut.
Polényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi probeert naar een medespeler te passen. Celmer probeert naar een medespeler te passen. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder draait met de bal, schiet en ... Bromba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rybacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogucki de bal. Bogucki passt de bal in één keer door. Garder bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bogucki controleert de bal met de borst. Bogucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Ząbki - No Zarycz No 13:0

74e minuut.
Croonenburg is nu in balbezit. Więckowski rent richting de bal. Więckowski passt de bal met de wreef. Garder rent richting de bal. Garder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fetraś is nu in balbezit. Celmer verovert de bal door een tackle van achteren. Celmer probeert naar een medespeler te passen. Garder rent richting de bal. Garder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Daar is Więckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki met een sublieme pass. Garder rent richting de bal. Garder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Bogucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogucki passt de bal in één keer door. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garder rent richting de bal. Garder draait met de bal, schiet en ... Bromba bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Ząbki 24%, No Zarycz No 76%.
KS Ząbki - No Zarycz No 13:0