Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDK Szewnica BałtykGdyniaFan
433 Tactiek ddd
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten outstanding
weak Passen good
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Chiniewicz met een sublieme pass. Wiltord bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltord speelt de bal door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baixauli is nu in balbezit. Baixauli passt de bal zonder na te denken. Daar is Kramarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:1

7e minuut.
Kurdek verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdek geeft een hoge lob. Kufieta kopt de bal weg. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Baixauli probeert naar een medespeler te passen. Kurdek rent richting de bal. Kurdek speelt de bal door. Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kuler met de inworp. Wessel rent richting de bal. Wessel passt de bal zonder na te denken. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sznurowadło rent richting de bal. Kurdek onderschept slim de pass. Kurdek speelt de bal door. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:2

14e minuut.
Kocot met een sublieme pass. Baniak speelt de bal door. Chiniewicz met een sublieme pass. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kufieta de bal. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:3

21e minuut.
Kłodkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurdek met de inworp. Baixauli heeft problemen om de bal te vangen. Baixauli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Grzmot speelt de bal door. Kurdek met een sublieme pass. Daar is Kramarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:4

32e minuut.
Baixauli is nu in balbezit. Baixauli passt de bal in één keer door. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk schiet op doel. Mielcioiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:5

35e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Toñanez onderschept slim de pass. Toñanez geeft de bal voor. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu bokst de bal weg.

42e minuut.
Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan verovert de bal door een tackle van achteren. Szambelan probeert naar een medespeler te passen. Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kramarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDK Szewnica 62%, BałtykGdyniaFan 38%.
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:5

48e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Wiltord speelt de bal door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:6

56e minuut.
Wessel is nu in balbezit. Toñanez onderschept slim de pass. Kurdek speelt de bal door. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:7

58e minuut.
Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli passt de bal in één keer door. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:8

62e minuut.
Wiltord met een sublieme pass. Kurdek rent richting de bal. Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kurdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurdek geeft een hoge lob. Kłodkowski probeert de bal aan de voet te houden. Mielcioiu bokst de bal weg.

64e minuut.
Kramarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Kramarczyk met een sublieme pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Kufieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielcioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:9

66e minuut.
Szambelan passt de bal zonder na te denken. Baixauli rent richting de bal. Baixauli passt de bal met de wreef. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wiltord met een sublieme pass. Kurdek is nu in balbezit. Kurdek passt de bal in één keer door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kłodkowski de bal. Mielcioiu bokst de bal weg.

72e minuut.
Kurdek verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baixauli de bal. Kurdek is nu in balbezit. Kurdek draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Kramarczyk de bal. Chiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz speelt de bal door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Szambelan rent richting de bal. Szambelan passt de bal in één keer door. Kurdek is nu in balbezit. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kufieta geeft een lange en hoge pass. Wiltord rent richting de bal. Grzmot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzmot krijgt een gele kaart. Wiltord is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurdek met een snel genomen vrije trap. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen. Mielcioiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chiniewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiltord de bal. Kramarczyk speelt de bal door. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDK Szewnica 64%, BałtykGdyniaFan 36%.
RDK Szewnica - BałtykGdyniaFan 0:9