Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bromberg Małe Ziemniaki
Dawid Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palikot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gintel is nu in balbezit. Bambosz verovert de bal door een tackle van achteren. Bambosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sobolewski is nu in balbezit. Sobolewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Gnat rent richting de bal. Poskrobko rent richting de bal. Pakizer is nu in balbezit. Poskrobko onderschept slim de pass. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szalon geeft een lange en hoge pass. Wcisło kopt de bal weg. Pyda probeert naar een medespeler te passen. Półchłopek rent richting de bal. Półchłopek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bromberg 53%, Małe Ziemniaki 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bromberg - Małe Ziemniaki 0:0

47e minuut.
Bambosz rent richting de bal. Jamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamka met een sublieme pass. Sobolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bromberg - Małe Ziemniaki 1:0

48e minuut.
Inworp. Palikot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz haalt uit met een fantastische trap. Kartofel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kopciuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciuszko passt de bal in één keer door. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Gintel speelt de bal door. Klungelig pakt Kwiatkowski de bal. Bambosz is nu in balbezit. Jamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamka schiet op doel. Kartofel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. Półchłopek is nu in balbezit. Półchłopek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sobieski passt de bal met de wreef. Daar is Kopciuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko verovert de bal door een tackle van achteren. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bromberg - Małe Ziemniaki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bromberg 40%, Małe Ziemniaki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bromberg - Małe Ziemniaki 1:1