Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziki Warszawa KS BAJECZKA
532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek passt de bal zonder na te denken. Torzewski met een sublieme pass. Styn bereikt de bal nog maar net als eerste. Styn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Opasiński met de inworp. Torzewski rent richting de bal. Torzewski haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Torzewski rent richting de bal. Opasiński is nu in balbezit. Torzewski is nu in balbezit. Torzewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Torzewski rent richting de bal. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek probeert naar een medespeler te passen. Styn bereikt de bal nog maar net als eerste. Styn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tomaszczyk speelt de bal door. Daar is Ćwiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiek passt de bal in één keer door. Torzewski rent richting de bal. Torzewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ćwiek probeert naar een medespeler te passen. Torzewski rent richting de bal. Torzewski passt de bal zonder na te denken. Styn is nu in balbezit. Styn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Warszawa - KS BAJECZKA 1:0

45e minuut.
Zega is nu in balbezit. Zega passt de bal zonder na te denken. Sołowow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołowow schiet op doel. Widzisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziki Warszawa - KS BAJECZKA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziki Warszawa 40%, KS BAJECZKA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziki Warszawa - KS BAJECZKA 1:1

55e minuut.
Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek speelt de bal door. Korwin-Mikke rent richting de bal. Torzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Torzewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Torzewski passt de bal met de wreef. Styn heeft problemen om de bal te vangen. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Styn onderschept slim de pass. Styn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziki Warszawa - KS BAJECZKA 2:1

75e minuut.
Przyziółkowski met de inworp. Miros bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński begaat een overtreding. Miros roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Miros kan niet meer verder spelen. Guz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Sielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek speelt de bal door. Przyziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkowski geeft een lange en hoge pass. Widzisz bokst de bal weg. Widzisz probeert naar een medespeler te passen. Ćwiek kopt de bal weg. Torzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Torzewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziki Warszawa 48%, KS BAJECZKA 52%.
Dziki Warszawa - KS BAJECZKA 2:1