Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tęcza Pistolety Chrzanić Sokkera
Normal Tactiek BG1
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Matysek passt de bal in één keer door. Daar is Wanczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszczyk met een sublieme pass. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wyrębiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębiak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matysek de bal onder controle te krijgen. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ściuk met de inworp. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk passt de bal met de wreef. Rabiniak heeft problemen om de bal te vangen. Rabiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tęcza Pistolety - Chrzanić Sokkera 0:1

40e minuut.
Klungelig pakt Wanczyk de bal. Wanczyk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kadłubowski de bal onder controle te krijgen. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Witucki is nu in balbezit. Witucki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Turmiński de bal onder controle te krijgen. Brochocki rent richting de bal. Brochocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Pistolety 65%, Chrzanić Sokkera 35%.
KS Tęcza Pistolety - Chrzanić Sokkera 0:1

47e minuut.
Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Ziontkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Borejko geeft de bal voor. Matysek is nu in balbezit. Brochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. Gapiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Matysek is nu in balbezit. Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Sądel rent richting de bal. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski is nu in balbezit. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gniadek rent richting de bal. Gniadek met een sublieme pass. Kadłubowski is nu in balbezit. Zwolski onderschept slim de pass. Zwolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Turmiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuczyński met de inworp. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Borejko onderschept slim de pass. Rabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski begaat een overtreding. Kadłubowski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ziontkowski rent richting de bal. Ziontkowski geeft een hoge lob. Tuczyński is nu in balbezit. Tuczyński schiet op doel. Gapiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Pistolety 60%, Chrzanić Sokkera 40%.
KS Tęcza Pistolety - Chrzanić Sokkera 0:1